[Marketing Report TV] Roderick Cremers (Fresh Bridge): Wij zijn een partner aan tafel

[Marketing Report TV] Roderick Cremers (Fresh Bridge): Wij zijn een partner aan tafel

Roderick Cremers, eigenaar van Fresh Bridge, is te gast bij Marketing Report TV.

Peter Wybenga gaat samen met Elzemieke Olsthoorn, Head of Content & Marketing bij Abovo Maxlead, met hem in gesprek.

Roderick Cremers: "Wat we vanuit social goed hebben geleerd – als je naar de strategie kijkt – is dat je vaak neigt naar functionele dingen: wat doet een product of merk voor je? Maar als je naar de emotie gaat van een consument, dan kun je er een veel rijker verhaal voor bedenken wat veel beter aansluit bij wat de consument echt wilt en voelt. Dus wat zit erachter, gaat het over onzekerheid of een andere emotie? Dat kun je op individueel niveau doen, maar tegelijkertijd zijn er ook culturele trends die daar een rol in spelen. Die proberen we eigenlijk te combineren met de purpose of het doel van het merk en dan komt er écht iets moois uit. Dan kun je waarde gaan toevoegen aan alle kanten."

Kijk dit interview hier:

www.freshbridge.nl

 

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

 

Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIXhtt

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.