Marketing Report
[MarketingReport Radio] Aaron Spijkers over de marketingproposities van Royal Schiphol Group podcast

[MarketingReport Radio] Aaron Spijkers over de marketingproposities van Royal Schiphol Group

Aaron Spijkers is Product & Marketing Manager bij Royal Schiphol Group. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de mogelijkheden die de luchthavens bieden aan adverteerders.

Aaron Spijkers: “Ik ben sinds een paar maanden verantwoordelijk voor al onze mediaproposities, voor zowel Amsterdam, Eindhoven als Rotterdam Airport. We communiceren vooral met adverteerders en mediabureaus in Nederland en het buitenland. Dit jaar verwachten we op 55 miljoen passagiers uit te komen. Wat betreft de passenger journey: op het moment dat je richting Schiphol gaat, zie je langs de snelweg al reclamemasten, door de terminal heen kom je diverse digitale en analoge netwerken tegen en we zijn ook digitale proposities aan het uitrollen. Ook gaan we langzaam richting data proposities.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 december 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.