[MarketingReport Radio] Andy Mosmans over de onderscheidende marktbenadering van VENGEAN

[MarketingReport Radio] Andy Mosmans over de onderscheidende marktbenadering van VENGEAN

Andy Mosmans is CEO van boutique agency and creative branding engine VENGEAN. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de Unknown Group en The Kingfish Company, de start-up waarmee VENGEAN enorm gegroeid is. 

Andy Mosmans: "De meeste start-ups starten alleen maar. Dus de meeste falen na verloop van tijd. Uit onderzoek blijkt dat één van de belangrijkste redenen hiervoor is dat er te weinig marktoriëntatie is. Dus men is wel heel erg enthousiast over het product of de vinding die is gedaan, maar waartoe dat nou eigenlijk dient en voor wie het is bedoeld en wat het verschil zou kunnen maken is onvoldoende duidelijk tot uitdrukking gebracht door de founders. VENGEAN helpt hierbij en dat lukt heel goed!"

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 maart 2023 terug:

www.vengean.com

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.