Marketing Report
[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat podcast

[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat

Bram Meijer is Regional Marketing Director EMEA bij Beyond Meat, bekend van de plantaardige burger en andere vleesvervangers. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over zijn merk.

Bram Meijer: “Wij noemen ons product geen vleesvervanger, maar vlees. Plant based meat. Het is de doelstelling om de massa te bereiken met plantaardig vlees. Ik denk dat wij de eerste waren die er zo dichtbij kwamen en het mooie is dat de consument dat ook herkent. We winnen elke blinde smaaktest. De Beyond-burger is ons Hero-product en die doet het gewoon heel goed. In de begintijd importeerden we de producten maar toen konden we de vraag niet bijbenen. Inmiddels worden alle producten in Enschede gemaakt.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 januari 2023 terug:

www.beyondmeat.com

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

 

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen

[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken

[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.