[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

Christiaan van Dijk, Business Development Director bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Christiaan van Dijk: “De overname van Talpa door RTL wordt onderhand een soap. De twee partijen hebben een oplossing bedacht waardoor de ACM goedkeurig moet gaan geven, namelijk dat er een apart sales house komt dat ze gaan onderbrengen bij Mediahuis. Het idee is een onafhankelijke partij de sales te laten doen waardoor hun macht minder groot zou worden. In Frankrijk speelt er een soortgelijke situatie en die is daar ook niet goedgekeurd. Het zou zomaar kunnen zijn dat dit niet de oplossing is. Alle inkomsten vloeien uiteindelijk toch weer terug naar RTL.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 januari 2023 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

 

[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat

[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen

[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken

[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.