Marketing Report
[MarketingReport Radio] Michael Versélewel de Witt Hamer over REVITALIZE podcast

[MarketingReport Radio] Michael Versélewel de Witt Hamer over REVITALIZE

Michael Versélewel de Witt Hamer is oprichter van REVITALIZE. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt hij over wat zijn bedrijf voor rebranding voor (groei)ambities heeft.

Michael Versélewel de Witt Hamer: "Vijf jaar geleden van ik REVITALIZE begonnen. We zijn een rebrandingbureau en richten ons dus specifiek op het herpositionere en transformeren van bestaande merken, dus ook het ontwerpern van een nieuwe visuele merkidentiteit en alles wat eruit voorkomt, zoals campagnes en videocontent. Bij de oprichting deed ik wat onderzoek en kwam ik wel algemene rebrandingbureaus tegen, maar geen specialisten. Onze propositie resoneert goed in de markt. Er zijn altijd momenten, zoals bij een fusie, dat een bedrijf gaat reflecteren of ze het allemaal goed doen en een rebranding past daar heel goed bij..." 

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 november 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief