[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman met ZIGT op Media: data beheren, Netflix en de luistercijfers

[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman met ZIGT op Media: data beheren, Netflix en de luistercijfers

Rogier Bruggeman, CEO bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Rogier Bruggeman: “Een aantal grote Nederlands mediabedrijven gaat samenwerken om ervoor te zorgen dat klanten hun eigen online data kunnen beheren. Het initiatief heet De Nederlandse Datakluis en dat start met RTL Talpa, NPG DPG en Mediahuis. Martijn van Dam, nu nog bestuursvoorzitter van de NPO, gaat deze tak leiden, samen met Arno Otto van Talpa. Er zijn best al een hoop initiatieven al geweest in het buitenland. Die zijn mislukt omdat ze een negatieve invloed hadden op de reclame-inkomsten. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken."

Rogier gaat ook in op de lancering van het Netflix-abonnement met reclames, het hoppen tussen streamingdiensten en de nieuwste radio-luistercijfers.

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 18 oktober 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.