[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman over de voetbalrechten, deepfake-muziek en Listn

[MarketingReport Radio] Rogier Bruggeman over de voetbalrechten, deepfake-muziek en Listn

Rogier Bruggeman, CEO bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Rogier Bruggeman: “Het leek een gelopen race dat ESPN in 2025 opnieuw de voetbalrechten van de Eredivisie zou krijgen. Ware het niet dat de distributiepartijen, dus VodafoneZiggo, KPN, Delta, T-Mobile plotseling met elkaar een statement hebben uitgebracht dat zij als consortium die rechten eigenlijk ook wel willen. Dat wordt spannend. Ze geven aan de wedstrijden toegankelijk te kunnen maken voor alle huishoudens, dus misschien zit er wel een ander businessmodel achter. En ze geven aan dat de clubs er ook beter van worden, omdat ze de beeldrechten weer tot hun beschikking krijgen.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 april 2023 terug:

www.zigt.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

 

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.