[MarketingReport Radio] Sanne Demir over de oplossing voor gedragsvraagstuken van De Combinatie van Factoren

[MarketingReport Radio] Sanne Demir over de oplossing voor gedragsvraagstuken van De Combinatie van Factoren

Sanne Demir is strateeg en behaviour consultant bij De Combinatie van Factoren. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over de oplossingen voor complexe gedragsvraagstukken bij haar bureau.

Sanne Demir: "Wij zijn een activatiebureau dat mensen in beweging brengt met slimme creativiteit op basis van gedragswetenschap, en dit laatste hebben we uitgebreid. We zien bij marketeers dat er steeds meer behoefte is aan kennis over gedrag. Dat past ook bij de tijd waarin we leven, een wereld vol transitie. Gedrag is cruciaal in ons vak, en we verwachten dat deze behoefte nog verder zal groeien. We zien dat de behoefte er dus wel is, maar dat niet elk bureau er even sterk in is. Iedereen weet wel iets over gedrag maar de concrete aanpak mist vaak. Hoe je van een complex probleem naar een toepasbare oplossing gaat, is dan de vraag. Bedrijven willen daar niet altijd een nieuwe bureaurelatie voor aangaan. Dit hebben we nu bij ons samengebracht."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 mei 2023 terug:

www.dcvf.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.