Marketing Report
Markteffect top 3 bij de Data & Insights Awards 2023 nieuws

Markteffect top 3 bij de Data & Insights Awards 2023

Markteffect-collegas Krijn Vugts en Danny Meulenbroeks behaalden een plek in de top 3 bij de Data & Insights Awards 2023, allebei in hun eigen categorie.

Insight Professional van het jaar 2023 - Bureauzijde

Danny Meulenbroeks behaalde een plek in de top 3 van de categorie ‘nsight Professional van het jaar 2023 – Bureauzijde. Danny Meulenbroeks: "Hoewel ik niet als winnaar uit de bus ben gekomen voor de Insight Professional van het jaar-prijs, ben ik toch dankbaar voor de erkenning en de mogelijkheid om deel uit te maken van dit prestigieuze evenement. Het is een inspiratiebron geweest om te zien hoeveel getalenteerde professionals er actief zijn in dit vakgebied, en ik ben vastbesloten om mijn inspanningen voort te zetten en bij te dragen aan de groei en innovatie binnen de onderzoeksgemeenschap."

Young Talent 2023

Krijn Vugts heeft het geschopt tot de top 3 van de categorie Young Talent. Krijn Vugts: "Hoewel ik de Young Talent award niet in ontvangst heb mogen nemen, ben ik trots dat ik tot een van de drie genomineerden hoorde. Bovendien heb ik het hele proces als zeer leerzaam ervaren. Laten we blijven streven naar het beste resultaat, leren van elkaars successen en uitdagingen, en samen de grenzen van dataverkenning verleggen. Het delen van kennis en ervaring, vooral met jonge professionals, blijft van groot belang om innovatie en vooruitgang te blijven stimuleren en zo ons vak toekomstbestendig te maken en te houden. Samen kunnen we een verschil maken."

www.markteffect.nl

Lees ook:

[SHOWREEL!] Markteffect

24-09-2023 | 21:56:00
Onderzoeksbureaus Markteffect en DirectResearch vormen samen de ME Research Group. Een groep waarvan beide bureaus uit hetzelfde hout gesneden zijn, hetzelfde DNA hebben en hetzelfde doel nastreven: inhoudelijk het allerbeste product leveren. Het mooie van twee bureaus binnen één groep is dat ieder haar eigen specialiteiten heeft

[Stages] DirectResearch zoekt een Stagiair(e) Marktonderzoek

14-08-2023 | 11:20:00
DirectResearch is per direct op zoek naar Stagiair(e) Marktonderzoek

[Stages] Markteffect zoekt een Stagiair(e) Commercie

14-08-2023 | 11:04:00
Markteffect is per direct op zoek naar Stagiair(e) Commercie

[Stages] Markteffect zoekt een Stagiair(e) Marktonderzoek

14-08-2023 | 10:52:00
Markteffect is per direct op zoek naar Stagiair(e) Marktonderzoek

[Vacatures] Markteffect zoekt een Commercieel Projectmanager Online

09-08-2023 | 09:06:00
Markteffect is per direct op zoek naar een Commercieel Projectmanager Online

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.