Marketing Report
MassMovement en Greymen&Co gaan samen verder nieuws

MassMovement en Greymen&Co gaan samen verder

De digital agencies MassMovement en Greymen&Co hebben besloten per 1 januari 2022 samen verder te gaan. Ze hebben een gezamenlijke huisvesting betrokken in de voormalige Schinkelkerk in Amsterdam. MassMovement noemt zich een vooruitstrevend mediabureau dat sinds 2005 bestaat. Greymen&Co manifesteerde zich sinds 2018 als digital marketing agency en komt voort uit DLVR en Sociafabriek van Mattijn Wijnhout en Jiska Swarte.

Jiska Swarte, managing director van Greymen&Co: “We hebben altijd de ambitie gehad om te groeien, maar daar heb je wel een team van experts voor nodig. Met MassMovement was de klik meteen heel goed, zowel in mentaliteit en manier van werken als de aanvulling van hun media-expertise op onze eigen diensten.”

De naam MassMovement verdwijnt niet. Aadjan de Groot, managing director bij MassMovement: “Integendeel zelfs, met MassMovement onderstrepen we nog meer onze bestaansreden, onze uitgebreide media-expertise. Jiska Swarte: “Met deze stap verzekeren we de opdrachtgevers van beide bureaus van flexibiliteit en onafhankelijkheid, en daarmee effectiviteit en efficiency. En we maken onszelf zo ook een interessante omgeving voor jong talent, want daar is altijd plek voor bij ons bureau."

www.greymen.co
www.massmovement.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief