Marketing Report
Mattel introduceert extra producten ter ere van Barbie the Movie nieuws

Mattel introduceert extra producten ter ere van Barbie the Movie

Mattel breidt de Barbie the Movie productcollectie uit, geïnspireerd op de BARBIE film die is gemaakt in samenwerking met Warner Bros Pictures.

Barbie the Movie, die nu in de bioscoop draait, heeft meerdere box office records verbroken. De film heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar opgebracht en Greta Gerwig heeft geschiedenis geschreven als de eerste vrouw die deze mijlpaal als soloregisseur heeft bereikt.

Icoon van empowerment

Lisa McKnight, Executive Vice President en Chief Brand Officer van Mattel: "We vinden het geweldig om te zien hoeveel liefde en enthousiasme Barbie the Movie al heeft losgemaakt bij fans. Met de nieuwste edities van de collectie bieden we fans nog meer manieren om zich onder te dompelen in Barbie Land en de personages en verhalen te vieren die ze op het scherm zien. Barbie blijft het culturele evenement van de zomer en terwijl we Mattels weg voorwaarts uitstippelen, zal ze blijven dienen als een icoon van empowerment en inspiratie voor de komende generaties."

De nieuwe Barbie the Movie collectie omvat:
  • Barbie The Movie Ken Doll in Inline Skating Outfit: Draagt een retro-geïnspireerd mouwloos jack, een sportshort en bijpassend vizier, waarmee de skatelook uit de speelfilm wordt nagebootst. 
  • Barbie The Movie Doll in Inline Skating Outfit: Heeft een neon balletpakje, elektrisch roze biker shorts met een bijpassend vizier en neon groene skate gear, geïnspireerd op de skatelook gedragen door Margot Robbie als Barbie in de film.

www.mattel.com

Lees ook:

Dirk wint opnieuw Retailer of the Year-verkiezing

25-09-2023 | 17:39:00
Dirk voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Beste supermarkt van Nederland

[Marketing Report Radio] Martijn van Amersfoort over Melkunie

25-09-2023 | 15:06:00
Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de submerken waar hij verantwoordelijk voor is binnen Melkunie

1,2 miljoen euro voor start-up BALZY

22-09-2023 | 11:07:00
Met deze kapitaalinjectie wil Balzy de internationale expansie te versnellen

[Marketing Report Radio] Ingmar Bruinsma over Balzy

21-09-2023 | 10:45:00
Ingmar Bruinsma is co-founder van Balzy. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over het ontstaan van Balzy

[Interview De Belofte 2023] Jordi Hillenga: Scapino onderscheidt zich door durf, lef en ondernemerschap

19-09-2023 | 09:44:00
Maud van Hecke is Applied Behavioral Scientist bij Open Now. Zij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken haar.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.