Marketing Report
Mattel introduceert extra producten ter ere van Barbie the Movie nieuws

Mattel introduceert extra producten ter ere van Barbie the Movie

Mattel breidt de Barbie the Movie productcollectie uit, geïnspireerd op de BARBIE film die is gemaakt in samenwerking met Warner Bros Pictures.

Barbie the Movie, die nu in de bioscoop draait, heeft meerdere box office records verbroken. De film heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar opgebracht en Greta Gerwig heeft geschiedenis geschreven als de eerste vrouw die deze mijlpaal als soloregisseur heeft bereikt.

Icoon van empowerment

Lisa McKnight, Executive Vice President en Chief Brand Officer van Mattel: "We vinden het geweldig om te zien hoeveel liefde en enthousiasme Barbie the Movie al heeft losgemaakt bij fans. Met de nieuwste edities van de collectie bieden we fans nog meer manieren om zich onder te dompelen in Barbie Land en de personages en verhalen te vieren die ze op het scherm zien. Barbie blijft het culturele evenement van de zomer en terwijl we Mattels weg voorwaarts uitstippelen, zal ze blijven dienen als een icoon van empowerment en inspiratie voor de komende generaties."

De nieuwe Barbie the Movie collectie omvat:
  • Barbie The Movie Ken Doll in Inline Skating Outfit: Draagt een retro-geïnspireerd mouwloos jack, een sportshort en bijpassend vizier, waarmee de skatelook uit de speelfilm wordt nagebootst. 
  • Barbie The Movie Doll in Inline Skating Outfit: Heeft een neon balletpakje, elektrisch roze biker shorts met een bijpassend vizier en neon groene skate gear, geïnspireerd op de skatelook gedragen door Margot Robbie als Barbie in de film.

www.mattel.com

Lees ook:

[Marketing Report TV] Ernst-Jan Smids (JUMP! RETAIL): Het vraagstuk is altijd leading

22-02-2024 | 11:59:00
Ernst-Jan Smids is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Bas Vlugt en Elzemieke Olsthoorn spreekt hij over het belang van het vraagstuk

Albert Top lanceert retail bureaunetwerk New Retail Group

22-02-2024 | 11:20:00
Een netwerk samengesteld uit specialisten op het gebied van strategie, creativiteit, technologie en online innovatie

Reclamebestedingen retail daalden 5,6 procent in 2023; grote supermarkten -13,7 procent

22-02-2024 | 08:19:00
Marketing Report gaat de komende maanden in samenwerking met Nielsen diep de cijfers in om in kaart te brengen wat er in 2023 in diverse branches is gebeurd op gebied van mediabestedingen

Holland & Barrett Nederland lanceert app: nieuw tijdperk in gezondheidshopping

19-02-2024 | 13:14:00
Na de lancering in de UK is nu ook de Nederlandse Holland & Barrett-app beschikbaar in de App Store en Play Store

Albert Heijn en Renewi recyclen 125.000 pannen

17-02-2024 | 09:47:00
Johan van der Zanden, Head of Marketing and Communications bij Albert Heijn: "De afgelopen maanden spaarden onze klanten voor PFAS-vrije pannen van GreenPan, gemaakt van gerecyclede materialen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.