Marketing Report
Matter integreert labels MPG, SOCIAL.INC, Gicom en Matter New York nieuws

Matter integreert labels MPG, SOCIAL.INC, Gicom en Matter New York

Contentmarketingbureaugroep Matter integreert de dienstverlening van haar bureaus MPG, SOCIAL.INC, Gicom (België) en Matter New York (VS) verder en versnelt op het gebied van tech met uitbreiding van haar tech hub. De groep heeft Marc Metekohy, mede-oprichter van a friend of mine en oud-partner Dept Agency, aangetrokken om deze profilering op tech kracht bij te zetten.

Storytelling on steroids

Olivier Smit, CEO Matter: "In 2022 hebben we de pay-off Unlocking your full potential gelanceerd waarin we de Matter Groep en haar labels positioneren als de contentorganisatie op het snijvlak van kwalitatief en impactvolle content over de as van tech. Sinds de start van ons eerste bureau MPG hebben wij technologie altijd omarmd, maar is de diversiteit, complexiteit en de snelheid van onze klantvragen enorm toegenomen. Met onze visie en oplossingen op een headless contentaanpak zijn we goed in staat om deze klantvragen met volledig geïntegreerde teams op te pakken. Daarbij passen we in hoog tempo tech, tooling en AI toe om voor onze klanten te versnellen en nog effectiever te zijn."

Voor Matter in Nederland betekent dit dat een deel van de klantteams van MPG en SOCIAL.INC samengevoegd zijn. Dit deel van de organisatie wordt inhoudelijk aangestuurd door Leanne Hermans en zakelijk door Eefje Gubbens, die eerder dit jaar de overstap heeft gemaakt van Ad Alliance. In lijn met deze ontwikkeling zijn de websites van de bureaus ook geïntegreerd en onderdeel geworden van de Matter website.

Tech als enabler van content

Matter heeft in 2022 haar positionering aangescherpt met een duidelijke keuze voor tech als enabler om content schaalbaar, consistent over kanalen heen en meetbaar te maken. Met de verdere versnelling in de wereld van tech, tooling en AI beweegt Matter mee, met de uitbreiding van haar tech hub.

Marc Metekohy, Digital Director Matter: "Matter maakt tempo op het gebied van content en tech en heeft het talent en de klanten om op dit vlak ook echt het verschil te maken. In mijn rol zal ik onze klanten en nieuwe klanten helpen om hierop te versnellen en de kansen die tech biedt in relatie tot content volledig te omarmen."

www.mattercontentagency.com

Lees ook:

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar Award GOUD B2B + BRONS Campagnes - N=5: Volop ondernemen

01-12-2023 | 10:00:00
Deze case is het toonbeeld van het synergie-effect tussen content en advertising. De kernbelofte van ABN AMRO is Expertise for you.

Content Marketing Awards 2023 | BRONS B2C - Born05 - SNS: Future Money Talks

01-12-2023 | 09:23:00
SNS Future Money Talks komt op voor de (financiële) belangen van de nieuwe, jonge doelgroep van SNS die vooruit wil in het leven

Content Marketing Awards 2023 | BRONS B2B + Innovatie met AI - Axioma: Laat ondernemen niet eindigen in 'Er was eens...'

01-12-2023 | 08:16:00
Het doel? Avéro Achmea bij het intermediair positioneren als kennisexpert op gebied van risicomanagement.

Content Marketing Awards 2023 | ZILVER CAMPAGNES - Go Spooky: HEMA’s Sappige Tijden

30-11-2023 | 10:00:00
Duik in het dynamische leven van HEMA-medewerkers, vermengd met sappig drama, onverwachte paniek en natuurlijk onze iconische rookworsten en tompoucen.

Content Marketing Awards 2023 | ZILVER B2E - Axioma: Ik zoek jou!

30-11-2023 | 09:11:00
Hoe werf je zorgmedewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Triade Vitree laat zien dat goed gekozen influencers hét verschil kunnen maken.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.