Marketing Report
Matthijs Visser verlaat Megawatt Digital nieuws

Matthijs Visser verlaat Megawatt Digital

Mathijs Visser, die als digital strateeg en mede-eigenaar sinds de start van Megawatt Digital betrokken was, verlaat het bedrijf na drie jaar.

Nieuwe uitdaging

Mathijs Visser: "Na een enerverende en energieke reis waarin we met Megawatt Digital grote stappen hebben gezet en prachtig werk hebben gemaakt, staat er een goed en stevig fundament voor de toekomst. We gaan als bureau een volgende fase in en dat is voor mij een mooi moment om na drie jaar afscheid te nemen als partner en aandeelhouder. Per 1 juli ga ik mijn energie richten op nieuwe uitdagingen."

Stephan Kwast, CEO Megawatt Group: "Mathijs en ik hebben fantastisch samengewerkt, ik sluit me aan bij zijn woorden en ik ben trots op hetgeen we samen met het team hebben neergezet. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de volgende stappen in de groei van de Megawatt Digital succesvol gaan zetten en Mathijs en ik blijven met regelmaat een bakkie doen om bij te praten."

Fieldmarketing, advertising en branding

Naast het digital bureau, bestaat Megawatt uit een fieldmarketing agency, een advertising agency en een onlangs gelanceerde branding tak. De zelfstandige bureaugroep uit Eindhoven werkt voor onder andere voor Nierstichting, Brabantia, Coca-Cola, Netflix, Nederlandse Loterij, Athlete’s Foot, Samsung en Maag Lever Darm Stichting.

www.megawatt.agency

Lees ook:

Megawatt ontwikkelt publiekscampagne voor World Animal Protection

01-08-2023 | 11:47:00
De campagne vraagt aandacht voor de wereldwijd tot wel 550.000 wilde dieren die dagelijks lijden voor het vermaak van toeristen

Maartje Mestrini (Dentsu Creative) en Jesse van Maanen (Megawatt) winnen MediaMarkt RA*W Treinpitch

20-06-2023 | 13:12:00
Maartje Mestrini (Dentsu Creative) en Jesse van Maanen (Megawatt Group) winnen de pitch die ze in de 10 uur durende treinrit naar Cannes voor We Are RA*W en MediaMarkt hebben gecreëerd

Megawatt start label Megawatt Branding

08-05-2023 | 10:26:14
Megawatt introduceert het label Megawatt Branding. Dit deel van het bureau richt zich specifiek op het (re)branden van merken.

Megawatt ontwikkelt Brabantia-campagne: It’s the little things

06-03-2023 | 10:23:15
Het Eindhovense bureau Megawatt kreeg voor de Brabantia-campagne It’s the Little Things een uitdaging.

[Vacatures] Megawatt zoekt een PR & Communicatie Medewerker

02-03-2023 | 08:20:00
Megawatt is per direct op zoek naar een PR & Communicatie Medewerker

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.