McDonald’s lanceert de Crew over de leukste Crew campagne

McDonald’s lanceert de Crew over de leukste Crew campagne

Werken bij McDonald’s betekent niet alleen het leren van nieuwe skills maar ook veel fun met collega’s. In een nieuwe campagne laat McDonald’s Crewleden zelf vertellen over de mooie vriendschappen die ontstaan op de werkvloer en hoe medewerkers in deze tijd extra steun aan elkaar hebben.  De Crew van McDonald’s is er namelijk niet alleen voor de gasten. Ze zijn er ook voor elkaar. En in deze lastige tijd, meer dan ooit. De 19.000 medewerkers steunen elkaar, hebben lol met elkaar en stimuleren elkaar.

De Crewleden van diverse restaurantteams krijgen in de nieuwe Crew over de leukste Crew campagne een podium om hun waardering voor elkaar uit te spreken. Driekwart van de McDonald’s Crewleden zou hun baan aanbevelen aan een ander. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat bedrijfsdynamiek één van de belangrijkste speerpunten is om ergens te gaan werken. Twee derde van de werkzoekenden wil alles weten over de bedrijfscultuur, die blijkt een van de belangrijkste criteria bij het zoeken naar een nieuwe baan. Maar hoe kom je iets te weten over de bedrijfscultuur, als je er nog niet werkt? Precies: door de verhalen van de werknemers.

Ineke Jeuster, Director People, McDonald’s Nederland: “Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later. Ik vind het bijzonder om te zien hoeveel vriendschappen voor het leven er ontstaan in onze restaurants. Zeker in deze coronatijd vinden onze collega’s het heel fijn om hun vrienden veel te kunnen zien. De restaurantvloer is niet alleen een plek waar hard gewerkt wordt, maar ook een plek waar collega’s steun bij elkaar vinden. Daarbij hebben onze collega’s ook nog eens heel veel lol met elkaar en dat zie je terug in de video’s, de fun spat ervan af. Dat maakt dat driekwart van onze collega’s zegt een baan bij McDonald’s aan te raden, daar zijn we heel trots op. Met deze campagne willen we laten zien hoe leuk werken bij McDonald’s is, ook aan toekomstige collega’s die  zeer welkom zijn om onze gasten good times te serveren als we weer volledig open kunnen.”

www.mcdonalds.com/nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.