Media- en reclamewereld komt met Good Karma Padeltoernooi tegen Amsterdamse armoede

Media- en reclamewereld komt met Good Karma Padeltoernooi tegen Amsterdamse armoede

Op 20 juni 2024 organiseerd de stichting Good Karma Events een Good Karma Padeltoernooi voor de media- en reclamewereld.

In twee categorieën gaan 36 duo’s van reclamebureaus, uitgevers en mediabureaus met elkaar de strijd aan voor de Good Karma Padelcup. De opbrengst zal gaan naar de Stichting SINA (Stichting Samen is Niet Alleen), dat zich inzet tegen armoede in Amsterdam. En dat voor de ruim 71.000 gezinnen die in armoede leven. SINA helpt onder andere met praktische zaken, zoals kleding, een bed of een dagje uit.

Stichting Good Karma Events is een evenementenorganisatiebureau zonder winstoogmerk. Talpa Network is als premium partner gekoppeld aan het event.

Marcel van Huis, mede-oprichter en eventorganisator van Stichting Good Karma Events: “De diensten zijn hetzelfde als andere bureaus, maar het businessmodel compleet anders. Daarnaast willen wij laten zien dat fundraising ook echt fun kan zijn. Dit padeltoernooi is het perfecte voorbeeld. De deelnemers hebben een gezellige avond, maar tegelijkertijd halen we geld op voor een mooi doel. In onze optiek is dit een win-win-win, omdat ook onze partners er baat bij hebben. Zij bereiken een relevante doelgroep en het draagt bij aan hun eigen MVO-doelen.”

Allard Ruyl, CEO van Talpa Media Solutions, de commerciele tak van Talpa Network: “We zijn trots dat we premium partner van Good Karma Padel zijn en we zo een steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen kinderarmoede in Amsterdam. Bovendien kunnen we tegelijktijd waardevolle relaties versterken. Samen kunnen we een verschil maken”,

Het doel van het evenement is om minimaal 20 volledig ingerichte kinderkamers bij elkaar te spelen.

Marc Arnold, mede-oprichter van Stichting Good Karma Events: “Wij selecteren de charitatieve instellingen waarmee wij werken zorgvuldig. Allereerst moet er een grote relevantie zijn met het evenement, maar nog belangrijker: de donaties moeten ook echt naar het beoogde doel gaan en niet naar de organisatie erachter.”

www.goodkarmapadel.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.