Media Meetings en Marketing Report presenteren Content Marketing | The Awards 2022

Media Meetings en Marketing Report presenteren Content Marketing | The Awards 2022

Twee jaar na de laatste awardshow voor contentmarketing in Nederland, staat het vak in de startblokken voor de Nederlandse contentmarketing awards in 2022.

Onder de naam Content Marketing | The Awards slaan Media Meetings, Marketing Report, brancheorganisatie Platform Content Marketing de handen ineen.

Tijdens de coronajaren is contentmarketing als discipline alleen maar in belang toegenomen. De meeste grote merken werken hard aan de integratie van contentmarketing en advertising. De disciplines werken veel minder dan voorheen vanuit silo’s.

Coen Zeevenhooven, voorzitter Platform Content Marketing: "Zowel de always-on vormen van contentmarketing als de campagnetechnieken hebben zich in een paar jaar sterk ontwikkeld. Binnen Europa nemen onze contentmarketeers een vooraanstaande rol in. Tijd dus voor een frisse start voor het awards-programma in 2022. Content is niet meer het exclusieve domein van een beperkt aantal bureaus, contentmarketing is breed verankerd. Je kunt bijna geen merk vinden waar contentmarketing geen centrale rol speelt in het bouwen van merken en het creëren van loyaliteit. Tijd om daar met een frisse blik naar te kijken."

Bas Vlugt en Peter Wybenga, directie Media Meetings: "Wij hebben de ambitie als organisatie om toonaangevend te zijn met sterke eventmerken. Met Content Marketing, The Awards willen wij minimaal hetzelfde niveau bereiken als met onze andere merken Media100, Marketing100, Cross Media Congres & Awards. Een onderscheidend onderdeel van de aanpak is dat we het gehele jaar zorgen voor exposure. Het grote live event waar de awards worden uitgereikt is natuurlijk het hoogtepunt maar het is van belang dat we het hele jaar het beste werk op het podium zetten."

De eerste editie van Content Marketing | The Awards zal plaatsvinden op 1 november 2022.

www.cmta.nl
www.platformcontentmarketing.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.