Media.Monks en Pink Ribbon introduceren Omarmband borstkankermaand

Media.Monks en Pink Ribbon introduceren Omarmband borstkankermaand

De hele maand oktober is het borstkankermaand, met als thema zelfliefde. Media.Monks lanceert daarom in samenwerking met Pink Ribbon een campagne om aandacht te vragen voor borstkanker. De campagne roept op om vrouwen met borstkanker te omarmen.

De Pink Ribbon Omarmband

De Pink Ribbon Armband wordt dit jaar omgedoopt tot de Pink Ribbon Omarmband. Een omarming kan een mens namelijk veel bieden. Zoals troost, erkenning, acceptatie, steun, maar bovenal het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Met het kopen van de Omarmband, steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker met een financiële bijdrage. Door de Pink Ribbon Omarmband te dragen laat je zien dat je vrouwen met borstkanker omarmt. Een warm gebaar die deze vrouwen en hun naasten goed kunnen gebruiken.

Binnen het thema van de borstkankermaand zelfliefde heeft Media.Monks samen met Pink Ribbon de focus van de campagne gelegd op het omarmen van veranderingen. Dit resulteerde in een samenwerking met vrouwen die borstkanker hebben, of hebben gehad. Met een geïntegreerde campagne tot gevolg waarin deze vrouwen zichzelf, ondanks alle veranderingen, blijven omarmen. Een campagne die heel Nederland roze moet kleuren in oktober en oproept om vrouwen met borstkanker te omarmen met de Pink Ribbon Omarmband.

Justin van Creij, Senior Creative bij Media.Monks: "Het was indrukwekkend om mee te maken hoe sterk en zelfverzekerd de vrouwen in onze campagne zijn. We zijn daarom ook erg trots op het eindresultaat en hopen dat Nederland massaal vrouwen met borstkanker omarmt met de Pink Ribbon Omarmband."

Indira Balgobind, campagnemanager bij Pink Ribbon: "Het is prachtig om te zien hoe de omarmband op een gevoelige, maar vooral ook krachtige wijze, het gevoel vertaalt dat je geeft aan vrouwen met borstkanker door de omarmband te kopen en te dragen."

Credits: 

Klant : Pink Ribbon | Bureau : Media.Monks | Regie : Catherine Millais, Media.Monks | Fotografie : Vlada Vitko, Media.Monks

www.media.monks.com

www.pinkribbon.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.