Marketing Report
Media Reverse voortaan mediabureau van Autototaalglas nieuws

Media Reverse voortaan mediabureau van Autototaalglas

Media Reverse is sinds 1 juli 2023 verantwoordelijk geworden voor de mediastrategie, mediaplanning en media-inkoop van ruitschadeherstelbedrijf Autotaalglas. De samenwerking is tot stand gekomen na een heroriëntatie van Autotaalglas. Autotaalglas werkte voorheen samen met het creatieve bureau M2|OC. Naast Media Reverse en M2|OC is nog een bureau gevraagd om mee te doen aan de heroriëntatie. Addikt blijft de partner voor content creatie.

Autotaalglas is een groeiend netwerk van franchiseondernemers en specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is inmiddels een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Autotaalglas Nederland verzorgt voor zijn franchisenemers de nationale campagnes en faciliteert op lokaal niveau.

Martijn Zaal, commercieel directeur van Autotaalglas “Ik ben onder de indruk van de open, persoonlijke en transparante aanpak van Media Reverse. We wilden toe naar een mediastrategie die beter aansloot bij de volgende fase van Autotaalglas; dat is gelukt, en we zien uit naar de uitvoering hiervan.”

Remi Oerlemans, marketing strateeg en verantwoordelijk voor de creatie bij Autotaalglas: “Samen met Media Reverse hebben we een vernieuwende media invulling ontwikkeld die naadloos aansluit op onze marketingstrategie. Het team verraste ons met de heldere sturing rondom de media-aanpak, we verwachten hier veel van.”

Sjors Kroon, oprichter en CEO van Media Reverse: “Autotaalglas is een fantastisch mooie aanvulling op ons klantenportfolio. De sterke formule, de ambitie, het ondernemerschap en de professionele kijk op marketing en communicatie van Autotaalglas maakt dat wij zeer content zijn met deze samenwerking.”

www.autotaalglas.nl

www.mediareverse.nl

 

Lees ook:

[Forum] Welke stappen zet jouw mediabureau in 2021?

26-05-2021 | 12:48:00
In de rubriek [Forum] vragen wij bepalende spelers in media en marketingcommunicatie naar hun mening naar aanleiding van een actuele vraag. Ieder voorjaar vragen wij mediabureaus naar hun plannen.

[Column] Sjors Kroon (Media Reverse): Groei in klanten, in mensen, in positie, in expertise

14-04-2021 | 14:06:00
Door corona werd groei uitdagender, veel marketingmanagers hadden wel wat anders aan hun hoofd dan een nieuw mediabureau. Bij het bepalen van onze agenda van 2021 rees daarom de vraag waarom groei zo belangrijk is voor ons en waarom het continu ons uitgangspunt is geweest
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.