MediaCom met branded content-campagne NEFF keukenaparaten en Delicious.magazine

MediaCom met branded content-campagne NEFF keukenaparaten en Delicious.magazine

NEFF keukenapparaten en Delicious.magazine werken samen in het kader van en activatie-campagne onder de noemer De wereld rond in eigen keuken. In vier afleveringen gaan NEFF Chef Andy McDonald en verschillende delicious.thuiskoks dit najaar op ontdekkingstocht langs verschillende wereldkeukens. Per aflevering wordt een signature dish uit de desbetreffende keuken bereid én geproefd door Chef Andy en zijn gast.  Daarmee wordt de kijker geïnspireerd om thuis uitgebreid te gaan koken en daarmee kans te maken op een exclusieve kookworkshop van Chef Andy McDonald.

De verschillende afleveringen worden verspreid via de social media  (Instagram, Facebook en Pinterest) van NEFF en Delicious.magazine, in print en de online kanalen van Delicious.magazine zoals de website en de digitale nieuwsbrief.

Het activatie-concept is in opdracht van NEFF bedacht door MediaCom, verrijkt met culinaire kennis van de Delicious.redactie en geproduceerd door Scrambled – The Food Content Agency. De eerste aflevering met in de hoofdrol de keuken van Mexico is begin oktober 2021 gerealiseerd.

Maaike van Vonderen, Brand Manager NEFF: “NEFF staat voor koken met passie en onze kerndoelgroep bestaat uit enthousiaste thuiskoks. Onze doelstelling is het vergroten van de merkoverweging door de doelgroep bij het merk te betrekken. En hoe mooi is het als je 2 passies namelijk koken en reizen kan combineren? Daarom waren wij meteen enthousiast over dit activatie concept en de samenwerking met delicious.magazine.”

Maureen Belderink, hoofdredacteur delicious.magazine: “Koken is ontdekken. Het is zo leuk om de hele wereld aan smaken in je eigen keuken te kunnen maken.”

Birgit Coenen, Head of MediaCom Creative Systems; “Samen met NEFF zorgt MediaCom voor culinaire content op de social kanalen van NEFF. Deze activatie neemt je niet alleen mee door de verschillende wereldkeukens, maar laat je ook op een natuurlijke manier kennis maken met de apparatuur van NEFF.”

www.mediacom.nl
www.neff-home.com
www.deliciousmagazine.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.