MediaCom wint pitch voor Dr. Oetker Nederland

MediaCom wint pitch voor Dr. Oetker Nederland

Het Duitse bedrijf dr. Oetker, dat bekend is om zijn pizza’s en bakproducten, heeft zijn mediabelangen ondergebracht bij MediaCom, dat via GroupM onderdeel is van WPP. Aan deze keuze ging een pitch vooraf waar verschillende bureaunetwerken aan deelnamen.

De pitch behelst alle mediagerelateerde activiteiten in Nederland van Dr. Oetker en Koopmans per 1 januari 2023. Belangrijke uitdaging binnen de briefing was hoe de juiste budgetallocatie tussen de diverse merken en productportfolio van Dr. Oetker kan leiden tot verdere groei. De strategische aanpak in de pitch als ook MediaComs tooling en digitale oplossingen gaven een doorslaggevend verschil.

MediaComs People First-aanpak werd herkend door Dr. Oetker in de pitch. Joost van den Berg, Head of Marketing van Dr. Oetker Nederland: “De kundige, enthousiaste en betrokken personen die deelnamen in de pitch hebben ook het verschil gemaakt.”

Tessa van der Starre, CEO bij MediaCom Nederland: “Ik ben trots dat het team heeft bewezen hoe we op kwalitatieve en innovatieve wijze het media-effect voor dit sterke merk kunnen maximaliseren, en ook creatief verder vorm kunnen geven."

www.mediacom.com
www.oetker.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.