Marketing Report
Mediahuis breidt techsite WANT uit met Apple-platform One More Thing  nieuws

Mediahuis breidt techsite WANT uit met Apple-platform One More Thing 

Mediahuis Nederland breidt techwebsite WANT uit met Apple-platform One More Thing. De techsite die zich nu al richt op innovatie, gadgets en wetenschap, biedt voortaan ook snelle en complete berichtgeving over de producten van Apple. Hierdoor wordt WANT een nog completere en sterkere techwebsite.  

Applefans kunnen al jarenlang bij One More Thing terecht voor de recensies over de nieuwste producten, tips voor de beste apps en alles over je iPhone, Mac of Apple Watch. De Apple-liefhebbers van One More Thing kunnen nu terecht op de Apple-pagina van WANT. 

Met tijdloze verhalen, reviews, uitgebreide video's en een eigen podcast, Freakin’ Nerds, is techplatform WANT het platform voor liefhebbers van alles rondom wetenschap, tech en popcultuur. 

Testen in Cupertino 

Door het combineren van WANT en One More Thing biedt WANT de lezers nu een groot en compleet platform op het gebied van technologie, popcultuur en wetenschap. Dat Apple al de interesse had van de WANT-redactie, blijkt wel uit de review van de langverwachte Vision Pro, die hoofdredacteur Mark Hofman mocht testen tijdens de lancering in Cupertino. Ook volgt de redactie uiteraard weer het grote Apple-event in september.  

Mark Hofman: "Dat One More Thing en WANT samengaan, betekent het begin van een nieuw tijdperk, waar we erg enthousiast over zijn. Deze fusie maakt de identiteit van WANT compleet. We kunnen nu de verhalen van Apple en andere bedrijven blijven vertellen en unieke content blijven maken. Met One More Thing als versterking en een nieuwe website tillen we WANT naar een hoger niveau. We willen hiermee vooroplopen op het gebied van dagelijkse tech-ontwikkelingen."

900.000 techliefhebbers 

Adverteren op WANT is relevant voor ieder merk dat de zichtbaarheid wil vergroten onder techliefhebbers. Met WANT bereik je op dit moment zo'n 900.000 techliefhebbers per maand. De bezoekers van WANT hebben naast interesse in tech ook interesse in onder meer auto's, motoren, klussen, wetenschap, techniek, sport, beleggen en sparen. 

www.mediahuis.nl

www.want.nl

www.onemorething.nl

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech Verslaggever

21-09-2023 | 09:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Tech Verslaggever

Mediahuis investeert in recruitmenttechnologiebedrijf CareerFairy

19-09-2023 | 09:49:46
CareerFairy koppelt studenten en afgestudeerden van Europese universiteiten aan bedrijven die dit jonge potentieel willen bereiken

[CMTA] Mediahuis: De perfecte match #metheinz

18-09-2023 | 11:56:00
Met een crossmediale, weersvoorspellingafhankelijke, boodschap biedt Heinz inspiratie en een inhoudelijke verdiepingsslag voor culinaire ontdekkers.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Frontend Developer

14-09-2023 | 08:53:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Frontend Developer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur bij regionale dagbladen

07-09-2023 | 09:08:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Eindredacteur bij regionale dagbladen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.