Mediahuis Radio: Radio Veronica start met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof en One Night Stenders

Mediahuis Radio: Radio Veronica start met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof en One Night Stenders

Radio Veronica start per 3 juni 2024 met zijn gewijzigde programmering als gevolg van de komst van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. Rob Stenders krijgt een extra programma op vrijdagavond onder de noemer One Night Stenders.

De komende tijd presenteert Niek van der Bruggen de ochtendshowmet zijn sidekick Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel. Ergens na de zomer is e verwachting dat Gerard Ekdom zijn opwachting zal maken bij Radio Veronica. Hij is inmiddels bij Talpa Network (Radio 10) gestopt met zijn programma's.

Om 09:02 uur presenteert Marisa Heutink klassiekers met Goud van Oud, gevolgd door het lunchprogramma van Sander Hoogendoorn. Om 14:02 uur blijft De Bonanza met Rob Stenders te horen, waarna om 16:02 uur Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof in Wout & Frank te horen zijn.

Martijn Muijs, die de afgelopen tijd in de ochtend te horen was, verhuist naar de vooravond, van 19.00 tot 21.00 uur. Frank van der Lende verhuist naar de avonduren vanaf 21:02 met Frank tot Laat. Johan Derksen blijft vanaf middernacht te horen met zijn Muziek voor Volwassenen.

Op vrijdagavond zal Rob Stenders vanaf 21:02 uur met One Night Stenders te horen zijn, een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers.

Robbert-Jan van de Velde, Station Director Radio Veronica: "Met Marisa, Sander en Martijn op nieuwe plekken valt de puzzel steeds meer op zijn plaats en leggen we de stevige basis van de programmering zoals je die de komende jaren zult horen op Radio Veronica. We zijn daarnaast erg blij dat Niek de komende tijd de ochtendshow voor zijn rekening neemt."

Rob Stenders: “Het begin van het weekend is voor de meeste mensen het mooiste moment van de week. One Night Stenders wordt een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, met een ‘Rock ’n Roll Hall of Fame en een plek voor nieuwe of herontdekte muziek. Het is vrijdagavond, dus het hoeft het daglicht niet allemaal te kunnen verdragen!”

Credits foto: Mark Engelen / Mediahuis Radio

www.mediahuisradio.nl

www.radioveronica.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Gerard Ekdom start per september bij Radio Veronica

05-07-2024 | 13:58:00
Gerard Ekdom maakt vanaf maandag 2 september elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur zijn ochtendshow Ekdom in de Morgen op Radio Veronica

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Content Producer Radio Veronica en Sublime

03-05-2024 | 09:21:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Digital Content Producer Radio Veronica en Sublime -Fulltime

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof starten op 3 juni met Wout & Frank op Radio Veronica

26-04-2024 | 09:41:07
Ze zijn vanaf dat moment elke doordeweekse middag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio Veronica.

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Project coördinator Radio

06-03-2024 | 08:00:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Project coördinator Radio-Fulltime
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.