Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sales executive vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Sales executive

Mediahuis is per direct op zoek naar :

Sales executive

Je studie zit erop. De vlag is gehesen, het papiertje in je zak. En dan begint de zoektocht naar een geweldige werkplek waar je al je geleerde theorie in de praktijk kunt brengen. Een plek waar je ideeën zuurstof krijgen en waar je alle ruimte hebt om te groeien. Geen starre, bureaucratische lijnen, maar een open huis waar iedereen welkom is. Een plek waar jij je als salesprofessional in spe thuis gaat voelen. Klinkt goed, toch? Nou, zo'n plek hebben wij hier beschikbaar, dus lees verder, of beter nog, kom binnen! 

Dit ga je doen

Onder het adagium "hire for attitude and train for skills" zijn we op zoek naar ambitieuze talenten die hun carrière in de sales een vliegende start willen geven in het dynamische medialandschap, en dan bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland (yes, dat zijn wij). Vanaf je eerste dag ga je leren door te doen. 

Je ondersteunt verschillende teams namelijk daar waar nodig. Zo kan het voorkomen dat je 's ochtends begint met het doorspitten van onze mailboxen om vervolgens 's middags input te leveren voor een belangrijke salespitch. De werkzaamheden en vragen die op je afkomen zullen heel divers zijn, waardoor jij kunt rekenen op een afwisselende baan waarin je jezelf echt kunt ontwikkelen tot mediageneralist. Afhankelijk van wat je al in huis hebt en de groei die je zonder twijfel doormaakt, zullen we je werkzaamheden steeds complexer en uitdagender maken. En dankzij onze open-deurbeleid beloven we je overal bij te betrekken en je alle gelegenheid te geven om het hele media vakgebied in zijn volle breedte te ontdekken.  

En dankzij de aanwezigheid van onze eigen Mediahuis Academy (zeg maar onze interne universiteit) zal het je aan handvatten en trainingen geen seconde ontbreken. En het mooie ervan is dat jij bepaalt waar en hoe jij dat precies vorm gaat geven, offline en/of online. 

Dit neem je mee

Allereerst, tof dat je ons verhaal tot dit punt nog aan het lezen bent. We verwelkomen graag kandidaten met de juiste drive, een portie ondernemerschap en helemaal klaar zijn voor een functie waar zuurstof voor ideeën en ruimte om te groeien ruimschoots aanwezig is. Los van de route die je tot dusver hebt afgelegd ben je super leergierig en heb je -vooral- veel ambitie in de saleswereld.  

Dit hebben we voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2580 en €3332 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,23 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot

De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je toekomst.#LI-BH1

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme en J/M Ouders

16-04-2024 | 11:16:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Redacteur Famme en J/M Ouders

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior frontend developer

16-04-2024 | 10:57:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Senior frontend developer -Fulltime

[SHOWREEL!] MHX: de creatieve studio van Mediahuis

09-04-2024 | 12:16:00
Wij zijn MHX, de creatieve studio van Mediahuis. Aandacht voor je merk. Aandacht voor jouw verhaal

Mediahuis Groep: Stabiele omzet en resultaat in 2023

06-04-2024 | 19:44:00
Mediahuis Groep heeft in 2023 een omzetgroei gerapporteerd van 1,23 miljard euro (0,6 procent groei) met een operationeel resultaat van 153 miljoen euro (1,7 procent lager)

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief