Marketing Report
Media.Monks introduceert Monks+ voor hybride operationele samenwerkingsmodellen nieuws

Media.Monks introduceert Monks+ voor hybride operationele samenwerkingsmodellen

Media.Monks heeft onder de naam Monks+ een hybride operationeel agency samenwerkingsmodel gelanceerd. Monks+ bouwt daarbij voor merken hybride operationele modellen op maat, waardoor er meer merkconsistentie, meer snelheid en value voor money kan ontstaan. De Monks+ methode biedt onder meer klanten in FMCG, telecommunicatie en financiële sector de mogelijkheid om van reclame maken naar creativity at scale te gaan.

Vanessa Hofland-Noordervliet is benoemd als Head of Monks+. Zij was tot voor kort oprichter en Director van AH Studio, het in-house agency van Albert Heijn. Zij brengt met haar ervaring zowel de productionele en creatieve kant, als de klant zijde. Bij Media.Monks zal ze de propositie Monks+ voor bestaande en nieuwe klanten in EMEA verder gaan op- en uitbouwen.

Vanessa Hofland-Noordervliet: "Er is een enorme shift gaande; een paradigm shift waarbij klant- en agency relaties totaal op z'n kop gaan. In mijn opinie is Media.Monks het bedrijf met de beste kaarten: de juiste infrastructuur, het talent en de global footprint. Het is bijna een morele plicht om deze verschuiving te faciliteren en te begeleiden. Daarnaast zijn er al succesvolle duurzame operationele modellen op maat opgetuigd samen met bijvoorbeeld BMW, Mondelez en Google. Ik kijk er naar uit om dat in Nederland, en door de gehele EMEA regio verder op te zetten en uit te bouwen."

Victor Knaap, mede-oprichter en CEO EMEA van Media.Monks: "Twee jaar geleden waren we gevraagd om te pitchen op al het foto en film werk van Ahold. Na een lange pitch periode ging de hele productie naar een inhouse oplossing geleid door Vanessa Hofland-Noordervliet. Een jaar later ben ik eens gaan kijken en ze had echt de beste klant inhousing bedrijf gebouwd wat ik ooit gezien heb. Zij wilde meer dan alleen maar bananen fotograferen en wij hebben nu de expert in huis de klant kant begrijpt in grote content transitie programma's."

media.monks.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.