Mediaplus aan de slag met verhogen naamsbekendheid Sunny Cars

Mediaplus aan de slag met verhogen naamsbekendheid Sunny Cars

Sunny Cars brengt haar mediabelangen onder bij Mediaplus, onderdeel van de Serviceplan Group. Sunny Cars wil zich gaan focussen op het verhogen van de naamsbekendheid onder vakantiegangers en kiest hierbij voor de geïntegreerde aanpak van media en creatie waar onze bureaugroep voor staat.

Mediaplus legt zich toe op de mediastrategie, planning, inkoop en executie van zowel offline, als online kanalen, als ook de gehele social mediastrategie en content creatie van een van de grootste Europese aanbieders van huurauto’s. 

Preferred partner

Met een sterke propositie in de reisbranche - als jarenlange preferred partner van alle Nederlandse reisbureauketens en touroperators als Sunweb en TUI - heeft Sunny Cars nu de ambitie om verder binnen het B2C segment te groeien. Met deze eerste campagne introduceert Sunny Cars zich bij de Nederlandse vakantieganger als dé partij die hen volledig ontzorgt tijdens de vakantie als het op autohuur aankomt. 

Mediaplus ontwikkelde een social always-on strategie om het hele jaar door zichtbaar te zijn bij de verschillende doelgroepen. Hierbij worden de boekingsdata van verschillende communities gebruikt om de doelgroep te bereiken met een boodschap die past bij hun interesses en de fase in hun customer journey. Naast de strategieontwikkeling, wordt er ook social content gecreëerd door Mediaplus’ creatieve bureaulabel Serviceplan. Een mediacampagne op radio en online video wordt ingezet om de naamsbekendheid en propositiebekendheid te verhogen. Het effect van de campagne wordt gemeten door het Data, Research & Insights-team.

www.mediaplus.nl

www.sunnycars.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.