Mediaplus/Serviceplan Group neemt Britse Total Media Group over

Mediaplus/Serviceplan Group neemt Britse Total Media Group over

Mediaplus,dat onderdeel is van de internationale Serviceplan Group met onder meer een vestiging in Amsterdam, neemt het Britse Total Media Group over.   

Met deze overname versterkt Mediaplus niet alleen zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, maar kan het volgens eigen zeggen internationale klanten beter bedienen.

Als onderdeel van de Serviceplan Group is Mediaplus wereldwijd aanwezig met meer dan 2000 werknemers in 25 landen, met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

De Total Media Group omvat het mediabureau Total Media en het adviesbureau Behave, dat gespecialiseerd is in gedragsonderzoek (beide gevestigd in Londen), Total Media Connect in Birmingham en Running Total in Manchester.

Sinds 2016 zijn Mediaplus Group en Total Media een samenwerking aangegaan via de joint venture Total Mediaplus International. Binnen deze samenwerking hebben de partners klanten bediend zoals BMW, De'Longhi, E.ON, Delta Pronatura en Scholl. Na de overname zullen de joint venture en alle entiteiten onder de paraplu van Total Media Group volledig worden geïntegreerd in Mediaplus, waardoor het uitgebreide dienstenaanbod verder wordt versterkt.

Menno Westinga, Managing Director van Mediaplus Netherlands:  “Dit is een mijlpaal in onze strategische groei en versterkt de wereldwijde expertise van zowel Mediaplus als de Serviceplan Group.”

www.house-of-communication.com

www.totalmedia.co.uk

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Koninklijke Jumbo kiest voor Mediaplus

16-07-2024 | 11:55:00
Binnen deze samenwerking gaat Mediaplus de mediastrategie en -inkoop voor de verschillende producten van Jumbo verzorgen.

Europese Kikkoman-account naar Mediaplus

01-07-2024 | 09:20:00
Het bureau is verantwoordelijk voor de complete mediastrategie, planning, inkoop en distributie van Kikkomans tv-campagnes.

Serviceplan Group wint 14 awards tijdens Cannes Lions 2024

26-06-2024 | 12:38:00
De internationale Serviceplan Group nam tijdens het 71ste Cannes Lions Festival 3 Gouden, 3 Zilveren en 8 Bronzen Lions mee naar huis

Mediaplus: Recap TNW 2024: Waar innovatie en verantwoordelijkheid samenkomen 


26-06-2024 | 11:40:00
Terwijl de creatieve top van de wereld zich verzamelde in Cannes, kwamen meer dan 10.000 tech-fanaten bijeen voor de The Next Web Conference

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Research & Insights Executive

06-06-2024 | 07:56:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Research & Insights Executive -Fulltime\Parttime
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.