Marketing Report
MediaTest komt met MediaTestDag 2021

MediaTest komt met MediaTestDag 2021

MediaTest komt binnenkort met de MediaTestDag 2021. Daarbij wordt een volledig onderzoek uitgevoerd voor een organisatie die daar normaal gesproken niet het budget voor heeft.

Iedereen kan een onderzoeksvraag inzenden. Uit de aanmeldingen kiest MediaTest een organisatie. De criteria maatschappelijk verantwoord en relevant, sympathiek en uitvoerbaar binnen 24 uur zijn daarbij van belang.

De organisatie waarvoor het onderzoek uitgvoerd zal worden, zal met het hele team van MediaTest 24 uur lang beschikbaar zijn om de onderzoeksvraag te beantwoorden. MediaTest wil op deze manier een bijdrage leveren aan een maatschappelijk relevant onderwerp.

Corine van Impelen, hoofd communicatie bij Naturalis Biodiversity Center: “Wat een energie en inzet heeft het team van MediaTest getoond op deze MediaTestDag. ’s Ochtends om 08:00 uur starten we met een briefing, ’s avonds om 23:00 uur kregen we de evaluatie doorgestuurd. De resultaten hebben Naturalis concrete handvatten gegeven om onze communicatie vorm te geven. Dank voor wat jullie in één – lange – dag belangeloos voor ons hebben gedaan."

Tot 4 juni 2021 kunnen organisaties hun onderzoeksvraag inzenden.  

www.mediatest.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief