Mediatic breidt uit met Tamara Doves en Marie Wessels

Mediatic breidt uit met Tamara Doves en Marie Wessels

Tamara Doves en Marie Wessels zijn in dienst getreden bij Mediatic. Deze uitbreiding past binnen de groeiambitie van het Amsterdamse full-service contentmarketingbureau. In haar functie richt Tamara Doves zich op de contentmarketing(strategie) van vooruitstrevende bedrijven. Marie Wessels versterkt als consultant de groeiende pr-afdeling van Mediatic.

Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic: “Deze uitbreiding past bij de groeiende vraag vanuit bestaande een nieuwe opdrachtgevers op het gebied van content en pr. Met Tamara Doves en Marie Wessels voegen we twee communicatieprofessionals toe aan onze organisatie met allebei hun eigen expertise. Ik ben ervan overtuigd dat zij ons verder helpen bij onze missie om hét contentmarketingbureau voor vooruitstrevende opdrachtgevers te zijn.”

Ondernemersgeest

Na haar studie Journalistiek werkte Tamara Doves als redacteur voor achtereenvolgend Man Bijt Hond (NCRV), de Volkskrant en EditieNL (RTL Nederland). Ook werkte zij als communicatiemedewerker voor Amnesty International en schreef ze een tweewekelijkse column voor de Metro. Na twee jaar lang zelfstandig te hebben gewerkt als het copykanon kiest zij nu voor de gezelligheid en dynamiek van het bureauleven. Tamara Doves: “Ik wil mijn ondernemersgeest niet verliezen, maar ik miste collega’s om me heen. Ik had heimwee naar gelijkgestemden én tegenpolen die mij aan het lachen maken, uitdagen, meedenken en kritisch zijn. Mediatic lijkt voor mij het juiste bureau om dit allemaal te vinden. Het ene moment hard lachen om iets onbeduidends, het andere moment geconcentreerd werken aan de opvolger van Lef en LiEF. Ook al ben ik pas net begonnen, ik merk nu al dat het een goede match is.’’

Connecties maken

Marie Wessels heeft een verleden in de journalistiek en werkte als customer succes manager bij een tech scale-up. Met ruime ervaring op het gebied van klantcontact en communicatie is de Alkmaarse een expert in het opbouwen en onderhouden van relaties met verschillende opdrachtgevers. Marie Wessels: “Ik vind het leuk om verschillende mensen, thema’s en ideeën met elkaar te verbinden, zeker wanneer er op het eerste gezicht geen match lijkt te zijn. Om dat vervolgens te vertalen naar een scherp persbericht of een prikkelende invalshoek; daar haal ik echt mijn voldoening uit.”

www.mediatic.eu

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.