Marketing Report
MEDION kiest Vertigo 6 als pr- en socialmediabureau voor gamingproductlijn

MEDION kiest Vertigo 6 als pr- en socialmediabureau voor gamingproductlijn

MEDION, fabrikant van consumentenelektronica, heeft per 1 oktober 2022 Vertigo 6 als socialmediabureau voor de Benelux. Het bureau uit Arnhem is gekozen om ondersteuning te bieden voor de gamingproductlijn MEDION ERAZER en gaat aan de slag met zowel pr- als socialmediawerkzaamheden. 

Rodney Voogel, Senior 4P/Business Manager Computing North South Region bij MEDION, heeft vertrouwen in de samenwerking: "Met de laptops en desktops van MEDION ERAZER bedienen we de meest veeleisende gamers. Vertigo 6 heeft veel ervaring op het gebied van pr- & socialmediamanagement in de gaming- en techsector. In mijn vorige functie heb ik ook met veel plezier samengewerkt met Vertigo 6 en daarom heb ik veel vertrouwen in de samenwerking."

Mike Hendrixen, oprichter van en Managing Director bij Vertigo 6: "MEDION is een ontzettend goede match vanwege onze jarenlange ervaring en expertise in dezelfde branche. Daarnaast sluit de ERAZER-gaminglijn van MEDION perfect aan bij de roots van Vertigo 6. We ondersteunen MEDION dan ook graag met opvallende pr- en socialmediacampagnes."

www.vertigo6.nl

www.medion.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief