Megawatt ontwikkelt Brabantia-campagne: It’s the little things

Megawatt ontwikkelt Brabantia-campagne: It’s the little things

Het Eindhovense bureau Megawatt kreeg voor de Brabantia-campagne It’s the Little Things een uitdaging. Namelijk het vastpakken van een overkoepelende mentaliteit waarmee het merk ook emotionele lading krijgt.

Met dez feelgood-campagne wil het familiebedrijf een beweging in gang zetten naar een bewuster en duurzamer leven thuis. De campagne laat zien dat juist de kleine dingen in het leven van grote waarde kunnen zijn. Tot nu toe was de communicatie van Brabantia vaak functioneel en gefocust op de producten zelf.

Simon Coolen, Creative Director bij Megawatt: ““Brabantia is als Nederlandse wereldspeler met een rijke heritage natuurlijk een droomklant voor elk bureau. We zijn dan ook super trots op deze eerste campagne die we samen hebben neergezet. Het begin van een Brabants avontuur met internationale allure.”

Mark Voncken, Chief Marketing & Innovation Officer bij Brabantia: “Wij geloven dat juist de kleine dingen in het leven ontzettend waardevol zijn en het verschil kunnen maken. Dit zie je ook terug in onze producten. Vaak zijn het juist de kleine dingen die het verschil maken in design of functionaliteit. In deze campagne willen we consumenten inspireren om samen een mooier, plezieriger en duurzamer thuis te creëren.”

De campagne is live in Nederland en België en wordt daarna uitgebreid naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.

www.megawatt.agency

www.brabantia.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.