Marketing Report
Megawatt ontwikkelt innovatieve robotarm WK voor KNVB en Bitvavo nieuws

Megawatt ontwikkelt innovatieve robotarm WK voor KNVB en Bitvavo

Megawatt heeft iets heel bijzonders bedacht voor mensen die het WK voetbal een warm hart toedragen. Ze ontwikkelden een robotarm waar Oranjefans tijdens het WK hun voetbalshirts kunnen laten signeren, met de handtekening van hun favoriete speler.

Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nederland. In opdracht van de KNVB en Bitvavo opende Megawatt Fieldmarketing afgelopen wedstrijden een pop-up store op het ArenA Park. Er is niets zoveel waard als de handtekening van je grote held nadat hij de sterren van de hemel heeft gespeeld. Daarom kwam Megawatt met het idee om de supporters dichter bij de spelers te brengen, door middel van innovatieve technologie.

Bram van der Burgt, Senior Projectmanager bij Megawatt Fieldmarketing: “Fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan het Oranjegevoel tijdens het WK. Ontzettend mooi dat we de fans en spelers dichter bij elkaar brengen dit WK én dat we zoveel vertrouwen kregen van Bitvavo en de KNVB om dit idee te realiseren.”

Robotarm leert handtekeningen

Megawatt was van concept en creatie tot uitwerking en operatie leading in het proces. Ze wisten wederom de mock-ups exact na te bouwen en leerden de robotarm alle handtekeningen van de WK-selectie. Zo kunnen Oranjefans in de pop-up store een officieel KNVB-shirtje scoren en deze meteen laten signeren met handtekeningen van onder anderen  Memphis Depay, Cody Gakpo en Frenkie de Jong.

De pop-up store staat op 9 december bij de wedstrijd tegen Argentinië en eventuele volgende edities van het Huis van Oranje op het ArenA-park in Amsterdam.

Credits:

Account Director: Richard Dillen | Projectmanager: Bram van der Burgt | Producers: Leon Raymakers en Pim van Wijchen | Creative: Jesse van Maanen en Simon Coolen | Opdrachtgevers: Anne Nienke Eppinga (KNVB) en Olav van Dam (Bitvavo) | Video: Odd Lines Media

www.megawatt.agency

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.