Megawatt ontwikkelt publiekscampagne voor World Animal Protection

Megawatt ontwikkelt publiekscampagne voor World Animal Protection

Megawatt Digital ontwikkelde een online campagne voor World Animal Protection om aandacht te vragen voor de wereldwijd tot wel 550.000 wilde dieren die dagelijks lijden voor het vermaak van toeristen.

Toeristische sector diervriendelijker maken

Een excursie of activiteit maakt voor veel toeristen hun vakantie helemaal compleet. Een belangrijk onderdeel bij het boeken van hiervan is het bekijken van online reviews. Hieruit blijkt dat mensen het leuk vinden om dolfijnenshows te bezoeken en voor veel mensen een selfie met een leeuw de normaalste zaak van de wereld is. Maar volgens World Animal Protection zijn deze attracties allesbehalve leuk en normaal.

Levensechte animaties

Thierry Reniers, directeur organisatie van World Animal Protection Nederland: "Dankzij het professionele team van Megawatt hebben we in onze publiekscampagne wilde dieren voor het eerst letterlijk een stem kunnen geven. De levensechte animaties van de leeuw en dolfijn brengen het dierenleed in het wereldwijde toerisme op een vernieuwende manier onder de aandacht. De expertise van Megawatt hielp ons daarnaast om onze campagne te optimaliseren en meer supporters aan World Animal Protection te binden."

De campagne is onderdeel van World Animal Protections werkgebied Wilde Dieren – Geen Entertainers, waarmee de organisatie de toeristische sector diervriendelijker maakt en voor bewustwording zorgt rondom dit thema. 

www.megawatt.agency

www.worldanimalprotection.nl

Lees ook:

Megawatt verwelkomt 10 collega's

21-05-2024 | 09:13:00
Met deze talenten erbij voegt Megawatt meer senioriteit, kwaliteit, kennis en ervaring toe aan het team en jaagt daarmee haar ambities hard na

Megawatt ontwikkelt campagne rondom erotische realityshow voor EasyToys

22-04-2024 | 16:05:00
EasyToys ondersteunt de recent gelanceerde realityshow The Clitoris Conquest met een uitgebreide campagne, ontwikkeld door Megawatt. De campagne bestaat uit onder meer een landingspagina en interactieve online game.  

Matthijs Visser verlaat Megawatt Digital

28-06-2023 | 16:58:00
Mathijs Visser, die als digital strateeg en mede-eigenaar sinds de start van Megawatt Digital betrokken was, verlaat het bedrijf na drie jaar

Maartje Mestrini (Dentsu Creative) en Jesse van Maanen (Megawatt) winnen MediaMarkt RA*W Treinpitch

20-06-2023 | 13:12:00
Maartje Mestrini (Dentsu Creative) en Jesse van Maanen (Megawatt Group) winnen de pitch die ze in de 10 uur durende treinrit naar Cannes voor We Are RA*W en MediaMarkt hebben gecreëerd

Megawatt start label Megawatt Branding

08-05-2023 | 10:26:14
Megawatt introduceert het label Megawatt Branding. Dit deel van het bureau richt zich specifiek op het (re)branden van merken.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.