Marketing Report
Megawatt start label Megawatt Branding nieuws

Megawatt start label Megawatt Branding

Megawatt introduceert het label Megawatt Branding. Dit deel van het bureau richt zich specifiek op het (re)branden van merken. De designstudio heeft meer dan 50 trajecten afgerond en verdient een podium, aldus het creative agency. Megawatt Branding wordt geleid door Eva Storck.

Eva Storck: “We hebben een ontzettend goed team designers die op elkaar zijn ingespeeld. Op basis van een zeer gedegen merkstrategie en meerdere gezamenlijke sessies, bouwen wij samen met de klant aan hun perfecte nieuwe identiteit. Eentje die zit als gegoten en toekomstbestendig is.”

Simon Coolen, Creative Director bij Megawatt: “Ik ben zo enorm trots op deze ontwikkeling. Eindelijk krijgt Megawatt Branding de shine die het zo verdient. Het niveau dat zij al jarenlang op de mat toveren is ontzettend hoog. En de rek is er nog lang niet uit. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om samen met deze getalenteerde groep, onze partners en schouder-aan-schouder met Eva, te bouwen aan het volgende succesverhaal binnen Megawatt.”

https://megawatt.agency

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief