Marketing Report
Meike Ondersteijn en Matthew van Ede van der Pals naar MIX nieuws

Meike Ondersteijn en Matthew van Ede van der Pals naar MIX

Meike Ondersteijn (Samsung) en Matthew van Ede van der Pals (OVERHAUS) voegen zich bij het eenjarige bureau MIX. Het totale team groeit hierbij naar zes mensen.

Meike Ondersteijn kwam in april over van Samsung Benelux. Daar overzag ze als project manager meerdere internationale projecten. Bij MIX wordt ze Head of Operations en is ze verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de organisatie. “De stap van klant naar bureauzijde bevalt enorm. Het niveau van creativiteit en de snelheid waarop deze mensen kwaliteit leveren is indrukwekkend. Dit is het bureau wat ik had willen bellen.”

Matthew van Ede van der Pals komt op zijn beurt af van designbureau OVERHAUS waar hij als designer ruim zeven jaar identiteiten en campagnes ontwierp. Hij voegt zich bij MIX in het creatieve team en gaat direct aan de slag voor Boels Rental en OneFit. "Het is geweldig om deel uit te mogen maken van het jonge en gedreven team van MIX. Ieder heeft zijn eigen expertise die feilloos met elkaar blenden.”

Ashwin Murli, mede-oprichter en Head of Creative: “We zochten een empathische regelaar die vier stappen vooruit denkt en een ontwerper die dingen kan maken die uit de toekomst lijken te komen maar vertrouwd aanvoelen. Dus we dachten in 2038 klaar te zijn met zoeken, maar niks was minder waar. Meike zorgt dat makers bezig kunnen zijn met maken, vangt details op die anderen nooit zouden opvallen en handelt voordat je een vraag kunt stellen. Matthew is naast zeer nauwkeurig ook nieuwsgierig. Hij maakt zijn eigen typefaces - Bolo Grotesk is de huisletter van MIX - en experimenteert met Motion Design. Veelzijdig, zoals we ze graag zien bij MIX.” De komst van de twee nieuwe gezichten laat MIX groeien naar zes man. In de rest van het jaar verwacht MIX haar creatieve en strategische team nog te verdubbelen.

MIX is gespecialiseerd in idee-gedreven strategie en creatie voor merken die zoeken naar verandering. In haar jonge bestaan ontwikkelde MIX inmiddels merken en campagnes voor onder andere OneFit, Boels Rental en BPD. Het bureau houdt kantoor in de Amsterdamse Spuistraat.

www.workwithmix.com

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.