Marketing Report
MeMo² oogst internationale erkenning met Crossmedia Innovatie THX Platform

MeMo² oogst internationale erkenning met Crossmedia Innovatie THX Platform

De organisatie rondom de IAB Europe Research Awards heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse Crossmedia meetspecialist MeMo2 voor 6 van de 8 categorieën is genomineerd. De categorieën waar MeMo2 namens het IAB Europe voor is genomineerd zijn Cross-Media Measurement, Data Effectiveness, Audience Measurement, Best Use of Research Budget, Brand Advertising Effectiveness en Research Innovation. Niet eerder is een Nederlands bedrijf erin geslaagd om zo vaak te worden genomineerd.

Eerder was al bekend geworden dat MeMo2 voor nationale prijzen in aanmerking komt vanuit onder meer de Crossmedia Awards. Momenteel is MeMo2 in Nederland Research en Analytics Bureau van het jaar (MOA).

Een belangrijk element in deze nominaties betreft het nieuwe THX Platform. THX biedt merken, bureaus en exploitanten de mogelijkheid om zelf(standig) en volledig geautomatiseerd Crossmediaal bereik en effect in kaart te brengen. Dit is vooral relevant voor ambitieuze merken die actief groeistrategieën hanteren van bijvoorbeeld Byron Sharp of Peter Field.

Marcel Vogels, oprichter van MeMo2: "Dit is een jaar om niet snel te vergeten. Corona gaat momenteel als een bulldozer door het Nederlandse Advertising en Marketinglandschap. Als straks het licht weer aangaat, dan zijn retailers, merken, bureaus en exploitanten op zoek naar geïntegreerde, betaalbare, snelle en betrouwbare oplossingen om Crossmediale Investeringen zelf te kunnen optimaliseren. Deze internationale erkenning van Crossmedia Platform THX als nieuwe standaard in Crossmediale regie zal bijdragen aan een snel adoptieproces."

Over MeMo²

MeMo² is een onafhankelijk onderzoeks- en consultingbureau gespecialiseerd in het meten, kwantificeren en optimaliseren van reclame-effecten en het bieden van big data en modeling solutions. MeMo² stelt adverteerders, bureaus en uitgevers in staat om de effectiviteit, accountability en ROI van crossmedia-investeringen (televisie, online, radio, print, outdoor, mobiel, evenementen en/of sponsoring) significant te verbeteren.

Marcel Vogels sprak op Cross Media Congres 2020.

www.memo2.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief