Marketing Report
Merel Bracht Events & Membership Executive DDMA nieuws

Merel Bracht Events & Membership Executive DDMA

Branchevereniging DDMA heeft Merel Bracht, hiervoor werkzaam als recruiter bij Maandag, per 1 december 2023 aangesteld als Events & Membership Executive.

Merel Bracht

Merel Bracht heeft een achtergrond in recruitment. De afgelopen tijd hield ze zich bezig met het werven en koppelen van professionals aan een geschikte baan. In haar nieuwe functie bij DDMA gaat Merel aan de slag met het organiseren van verschillende interne en externe events, van commissievergaderingen tot masterclasses en ontbijtsessies. Ook helpt ze mee in de organisatie van onze grote congressen, zoals Friends of Search of de EMAS. Daarnaast ondersteunt ze onze relatiemanagers in het aantrekken en de onboarding van nieuwe leden, het benaderen en informeren van sponsoren en het up-to-date houden van het CRM-systeem. 

Judith Oude Sogtoen, directeur DDMA: "Ik ben blij dat Merel ons is komen versterken. Haar achtergrond in relatie- en projectmanagement gaat ons zeker helpen de band met leden nog meer te verstevigen en de organisatie van onze events nog vlotter te laten verlopen."

www.ddma.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Hr scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:31
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

Annika Drion, Milo Duyff, Kim Trap, Leila Popovych en Rico de Lange MT Boomerang

22-04-2024 | 16:25:00
Na 18 jaar doen de oprichters van Boomerang; Bo The, Alexander Veltman, Fikret Fetahovic en Eldin Fetahovic een stapje terug

Lucien Brouwer neemt rol en positie Paul Doop over in Raad van Bestuur NPO

19-04-2024 | 21:44:18
Lucien Brouwer is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de NPO. Hij neemt per 1 juli 2024 de rol en taken over van Paul Doop die sinds augustus 2019 lid was van de Raad van Bestuur van de NPO en met pensioen gaat.

Fama Volat en Randstad introduceren het Inzendbureau

19-04-2024 | 10:18:00
Ondanks aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt worden statushouders nog steeds massaal over het hoofd gezien

[Interview] Liesbeth Bakels (Moederannecasting): Wij casten het liefst live

18-04-2024 | 20:38:00
Liesbeth Bakels is Managing Director van Moederannecasting. We spreken haar over hoe casten anno 2024 werkt voor met name reclamefilmpjes.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief