MGA Entertainment kiest Vertigo 6 als pr- en influencerbureau voor de Benelux

MGA Entertainment kiest Vertigo 6 als pr- en influencerbureau voor de Benelux

MGA Entertainment, fabrikant van speelgoedmerken als ​​L.O.L. Surprise!, Rainbow High, Na!Na!Na! Surprise, BABY Born, Baby Annabell, Bratz en Little Tikes, heeft Vertigo 6 gekozen als pr- en influencerbureau voor de Benelux. Sinds 1 januari 2022 verzorgt Vertigo 6 de influencermarketing en pr ter promotie van alle merken van MGA Entertainment . 

Pien Ooms, Marketing Manager bij MGA Entertainment, kan niet wachten om te starten: “We hebben ontzettend mooie merken en een breed speelgoedportfolio met enorm veel potentie. We zien veel kansen om samen met Vertigo 6 te zorgen dat we kids en hun ouders nog effectiever en creatiever bereiken.”

Ferry Brands, Marketing Director bij Vertigo 6, kijkt uit naar de samenwerking: “Het is te gek om voor alle merken van MGA Entertainment te mogen werken. MGA is een van de top spelers in de speelgoedmarkt met veel populaire merken voor zowel jongens als meisjes. De kidsmarkt is een dynamische en ook uitdagende markt. We zijn superenthousiast om MGA Entertainment te ondersteunen met opvallende pr- en influencercampagnes om zo de aandacht te verdienen bij zowel kinderen als hun ouders.”

www.vertigo6.nl
www.mgae.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.