Marketing Report
Michael Kouwenhoven en Dimitri Hubregtse Creative Directors bij Born05 nieuws

Michael Kouwenhoven en Dimitri Hubregtse Creative Directors bij Born05

Michael Kouwenhoven en Dimitri Hubregtse zijn beiden toegetreden als Creative Director bij Born05. Zij komen over van FCB Amsterdam en werkten eerder voor Eigen Fabrikaat, Rapp en .bone. Samen met Timo Wilbrink hebben zij de dagelijkse creatieve leiding over het bureau.

Dennis van Vugt, Managing Director bij Born05: “Wij zijn aan het groeien. Op elk van de drie domeinen waar we ons als digital-first branding agency op richten, namelijk: brand design, storytelling en digital experience. Met de stap die ik vorig jaar september maakte, van creatief naar algemeen verantwoordelijk, ontstond ook de behoefte om ons creatief te versterken. Wij zijn heel blij dat Michael en Dimitri zich bij ons aansluiten. Zij verstaan de kunst van het vertellen van de juiste merkverhalen én kunnen dit voortreffelijk toepassen, óók in digitale experiences.”

Michael Kouwenhoven: “Ik ben trots dat we ons mogen voegen bij de getalenteerde mensen van dit mooie bureau. De combinatie van klanten, het digitale DNA en de enorme potentie van Born05 - óók als bureau binnen de Ace-familie maken het tot de perfecte plek voor mij. Hier kunnen we merkverhalen smeden en digital experiences tot leven wekken.”

Dimitri Hubregtse: “Ik ben echt heel blij dat ik samen met Michael zo’n mooie stap mag maken. Een overstap die barst van de ambitie. We willen onszelf uitdagen om nóg beter werk te maken en om de lat voor wat betreft het creatieve niveau van Born05 hoger te leggen. Met werk dat er fantastisch uitziet, dat mensen graag ervaren én effectief is voor onze klanten.”

www.born05.com

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.