Marketing Report
Michele Morrone wordt het internationale gezicht van Guess

Michele Morrone wordt het internationale gezicht van Guess

Guess introduceert Michele Morrone als het internationale gezicht van de Guess herfst/winter mannencollectie 2020. Michele Morrone is een acteur en zanger die vooral bekend staat om zijn hoofdrol in de succesvolle Netflix-film 365 Days, één van de populairste films uit de Netflix-geschiedenis. 

Onder leiding van Guess Chief Creative Officer Paul Marciano, werd de campagne voor de feestdagen gefotografeerd door modefotograaf Nima Benati. De campagne werd geschoten in Villa Erba aan het Comomeer in Italië, ooit de thuisbasis van filmregisseur Luchino Visconti. De historische villa is als setting gekozen gezien Paul Marciano’s liefde voor de Italiaanse filmgeschiedenis.

Paul Marciano, Chief Creative Officer bij Guess: "Ik had afgelopen juni een korte ontmoeting met Michele Morrone in mijn hotel in Lugano en we hadden meteen een sterke band. Michele Morrone is een zeer harde werker en een zeer ambitieuze en daadkrachtige man en dit zijn allemaal kwaliteiten die ik zeer op prijs stel. In een kwestie van minuten wisten we dat we gingen samenwerken en een paar weken na die eerste ontmoeting hebben we elkaar ontmoet aan het Comomeer om deze spectaculaire beelden te fotograferen".

Michele Morrone: "Op het moment dat ik Paul ontmoette, wist ik dat ik een nieuwe mentor en vriend had gevonden. We delen dezelfde waarden en doelen. Het is een ongelooflijk gevoel om op de set te kunnen doen waar ik van hou en deel uit te maken van zo'n geweldige familie. Familie en loyaliteit zijn belangrijk voor mij en ik wil dit merk als mijn eigen merk behandelen."
 
Paul Marciano: "De campagne markeert de lancering van onze nieuwe Guess-mannencollectie, met focus op klassieke en hoge kwaliteit stijlen, die perfect in lijn zijn met de persoonlijkheid van Michele Morrone."

Deze Guess-beelden zullen in de komende nummers van internationale mode- en lifestylemagazines en in de Guess-winkels te zien zijn.

www.guess.eu

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief