Miljuschka Witzenhausen vervangt Marieke Elsinga

Miljuschka Witzenhausen vervangt Marieke Elsinga

Miljuschka Witzenhausen vervangt Marieke Elsinga vanaf maandag 2 september in de ochtendshow op Qmusic die ze samen met Mattie Valk presenteert. Elsinga gaat met zwangerschapsverlof.

Miljuschka Witzenhausen: “Ik voel mij vereerd dat ik de komende maanden de plek van Marieke bij Qmusic mag innemen. Begin dit jaar mocht ik als sidekick van Mattie al eens aanschuiven bij de ochtendshow en dat smaakte naar meer. Ik zie het als een mooi avontuur en een kans waar ik alleen maar ja op kon zeggen.”

Mattie Valk: “Ik ben een man van gewoontes, dus ik ga mijn radiomaatje de komende tijd uiteraard missen, maar ik gun Marieke haar welverdiende verlof. Net als Marieke brengt Miljuschka mij aan het lachen en blijft ze maar lullen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat onze ochtendshow blijft geven wat je verwacht.”

Miljuschka Witzenhausen maakt tijdens het verlof van Marieke Elsinga van maandag t/m donderdag de ochtendshow samen met Mattie Valk. Kai Merckx blijft dit op vrijdagochtend samen met Mattie Valk doen.

Foto: Qmusic

www.qmusic.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

[Grow by DPG Media] Wat je moet weten over het meten van aandacht

18-07-2024 | 11:40:02
Of je nu aan klant- of bureauzijde zit, waarschijnlijk heb je de laatste tijd op branche-evenementen of in de vakpers veel gehoord over de Attention Economy en het meten van aandacht.

[Case] DPG Media heeft ouders voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zo bereikt

17-07-2024 | 09:45:30
Het resultaat? Maar liefst 901 kinderen hebben met hun ouders meegedaan aan de winactie en hebben de bandencheck uitgevoerd.

[Case] DPG Media: DS Automobiles versterkt positie met The Art of Travel

16-07-2024 | 12:29:00
In een markt waar onderscheidend vermogen en merkbekendheid essentieel zijn, staat DS Automobiles voor de uitdaging om haar positie als premium Frans automerk verder te versterken.

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.