Mirte van Wetten en Barbara Louisse versterken Counter Content

Mirte van Wetten en Barbara Louisse versterken Counter Content

Mirte van Wetten en Barbara Louisse zijn begonnen bij Counter Content, het Zaanse bureau voor pr- & contentmarketing en onderdeel van Counter Collective. Barbara Louisse werkt als pr- en communicatieadviseur voor klanten als Zenjob, StudeerSnel.nl en EasyPark. Mirte van Wetten is sinds september 2021 account- en projectmanager, een toegevoegde functie binnen het bureau. Zij geeft extra structuur en sturing aan grote accounts zoals Gorillas, Respeggt en Kennemer Duincampings, onder andere bekend van camping Bakkum.  

Barbara Louisse
, die in september 2021 is begonnen bij Counter Content, heeft ervaring opgedaan in de evenementenbranche en pr-wereld. Zo werkte ze voorheen bij Linden & Barbosa, NPO, Mediatic en NR6 als marketing- en communicatieadviseur. 

Mirte van Wetten. die in november 2021 is begonnen bij Counter Content, heeft ruim 5 jaar gewerkt bij VICE als producer en als marketingmanager. Daarna heeft ze als senior projectmanager bij het digitale bureau Born05 gewerkt voordat ze overstap naar het Zaanse bureau maakte.

Raymond Bresching, partner en communicatiestrateeg bij Counter Collective: "We werken steeds vaker voor innovatieve, internationale merken. Met ervaren professionals zoals Barbara en Mirte kunnen we die het best bedienen."

www.countercontent.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.