Marketing Report
MIX sluit zich aan bij bureaucollectief MakerStreet nieuws

MIX sluit zich aan bij bureaucollectief MakerStreet

MIX sluit zich per direct aan bij het bureaucollectief MakerStreet. Het collectief neemt een belang in het snelgroeiende bureau dat werd opgericht door Ashwin Murli en Mark Schoones. MIX is gespecialiseerd in strategie- en conceptontwikkeling binnen de domeinen advertising, branding en content. 

MakerStreet verstevigt marketingpropositie

Met de toevoeging van MIX verstevigt MakerStreet haar marketingpropositie met marketingstrategie en creatie. Het bureaucollectief is al actief in het marketingdomein met Unplugged (behavioral research & design), Elevator (online marketing) Mr Koreander (communicatie), Iron/Out (website performance) en Big Shots (contentproductie).

Jasper Olieroock, Managing Partner bij MakerStreet: "MIX vervult een hele logische rol in ons marketingaanbod. Hun strategische- en conceptuele kwaliteiten zijn de ideale aanvulling op onze andere marketingbureaus. Hiermee versterken we het aanbod voor merken en scale-ups."

Alles moet vanuit toegevoegde waarde ontstaan

Het elfkoppige team van MIX is met haar twee jaar nog vrij jong, toch twijfelden oprichters Ashwin Murli en Mark Schoones niet lang over de beslissing om zich aan te sluiten.

Mark Schoones, Co-Founder & Head of Strategy at MIX: "We zijn al eens gepolst om ons aan te sluiten bij een netwerk, maar dat voelde nooit zo lekker, maar met MakerStreet werken we eigenlijk al anderhalf jaar samen, waardoor hun full specialism werkwijze goed kennen. Het bijzondere is dat het geen netwerk is, maar een collectief. En juist dat is bepalend voor de inrichting van onze samenwerking. Het is gedecentraliseerd en leunt volledig op het specialisme van de partners en haar makers. Geen gedwongen winkelnering voor klanten. Geen geforceerde samenwerkingen tussen agencies. Alles moet vanuit toegevoegde waarde ontstaan."

Mark Schoones en Ashwin Murli zien MIX in de punt van de marketingpropositie van MakerStreet.

MIX gelooft in de kracht van het collectief

Ashwin Murli, Co-Founder and Head of Creative at MIX: "In samenwerking met de andere MakerStreet agencies hebben we al diverse grote en internationale accounts en campagnes binnengehaald. Mark en ik geloven heilig in de kracht van het collectief. Daarom zijn we MIX ook samen begonnen. Dat MIX nu zelf ook onderdeel uitmaakt van een collectief is voor ons dus heel logisch. Door de operationele steun en slagkracht van MakerStreet zijn we in staat om te groeien en te doen waar we goed in zijn: onderscheidende strategieën en ideeën ontwikkelen."

MakerStreet groeit jaarlijks met 25 procent

Sinds oprichting in 2011 ontwikkelt en begeleidt MakerStreet gespecialiseerde bureaus en leidt het ondernemers op. Hierdoor groeit het collectief jaarlijks met 25 procent.

Jasper Olieroock: "Meestal zijn dat bureaus die ontstaan vanuit andere MakerStreet agencies, en soms, zoals in dit geval met Mix, door een bureau aan te laten sluiten. Hierdoor kunnen onze 18 specialistische bureaus, bestaande uit met meer dan 400 makers, volledig zelfstandig, en indien gewenst, gezamenlijkheid klanten bedienen."

Mark Schoones en Ashwin Murli blijven beiden aan MIX verbonden als tweekoppige directie en aandeelhouders. Het kantoor blijft op het huidige hoofdkwartier aan de Spuistraat 35 in Amsterdam. 

www.workwithmix.com

www.makerstreet.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief