Momkai lanceert designpodcast en -publicatie bij 20-jarig bestaan

Momkai lanceert designpodcast en -publicatie bij 20-jarig bestaan

Ontwerpbureau Momkai bestaat twintig jaar. Om dat te vieren, lanceren Harald Dunnink en zijn team Memberful Design: een nieuwe internationale publicatie en podcast voor de Europese creatieve community.

De eerste gasten zijn Priscilla Chomba-Kinywa, global CTO van Greenpeace; Avery Trufelman van 99 procent invisible en de hitserie Articles of Interest en Eddie Opara, partner bij Pentagram in New York.

Harald Dunnink, oprichter van Momkai: “Het project kwam voort uit een door velen gedeeld besef. We worden geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen, van diepgewortelde polarisatie tot de stijgende zeespiegel. Niemand van ons kan dit soort problemen alleen oplossen. Er zijn gemeenschappen nodig die samenwerken om oplossingen te creëren. De kracht van het collectief vereist de inzet van het individu.”

Mensen verbinden

Brenna Foster, Strategy director: “Het kan een uitdaging zijn om door alle ruis heen te inspireren en aan te zetten tot actie. Waar begin je? Hoe verbind je mensen? Dit soort vragen onderzoeken we met Memberful Design. Om antwoorden te vinden, praten we met experts uit het hele creatieve spectrum.”

In de Memberful Design podcast verkent Dunnink deze vragen samen met toonaangevende ontwerpers, ondernemers en experts. In de publicatie worden inzichten en praktische tips gedeeld. Memberful Design is de internationale opvolger van Verwondering, de Nederlandse podcast over design, welke in juni nog een European Design Award in de wacht sleepte.

Abonneren op Memberful Design kan via elke podcast-app en is ook (via de browser) te beluisteren op Spotify.

www.memberful.design

www.momkai.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.