Monique Pennings verlaat Jumbo

Monique Pennings verlaat Jumbo

Monique Pennings, Manager Media & Marketing Partnerships bij Jumbo verlaat na ruim 16 jaar de supermarktketen. Dit kondigde zij aan via LinkedIn.

Monique Pennings: "Sinds 2006 werk ik bij Jumbo. Destijds een regionale speler met 70 winkels, nu de landelijke nummer 2 met meer dan 700 winkels. Ik ben trots dat ik vanuit Marketing mee heb kunnen bouwen aan deze klantgerichte succesformule. Ruim 16 jaar werk ik met ziel en zaligheid voor dit prachtige familiebedrijf en ben ik gevormd door een aaneenschakeling van hoogtepunten. In de afgelopen 3 jaar heb ik naast mijn functie als Manager Media & Partnerships de basis gelegd voor Jumbo Retail Media, één van Jumbo’s mooie strategische initiatieven."

"Ik ben zéér dankbaar voor de plezierige samenwerking met zowel Jumbo collega’s als externe (media)partners. Het was hard werken, maar altijd met een glimlach. Samen kregen we het altijd weer voor elkaar en vierden we de successen. Tijd voor nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen in een nieuwe omgeving. Vol energie kijk ik er naar uit nieuwe mogelijkheden te ontdekken en mijzelf verder te ontwikkelen. Nu eerst genieten van vrije tijd met familie en vrienden!"

Monique Pennings werd verkozen tot Crossmedia Vrouw van het jaar 2020. Het vertrek van Monique Pennings komt ruim een maand nadat Ton van Veen als gedelegeerd commissaris tijdelijk leiding is gaan geven aan het supermarktconcern nadat Frits van Eerd tijdelijk terug is getreden als CEO. 

Laurens van der Hulst heeft de mediamanagementwerkzaamheden overgenomen en Jérémy Richard heeft als tijdelijk waarnemer de werkzaamheden met betrekking tot Jumbo Retail Media overgenomen.

www.jumbo.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.