Marketing Report
Mourik partner van Wereldhavendagen nieuws

Mourik partner van Wereldhavendagen

Mourik, de dienstverlener in infrastructuur, industrie, milieu en utiliteitsbouw, is als partner verbonden aan de Wereldhavendagen in Rotterdam. Mourik bouwt al jaren mee aan de duurzame toekomst van de Rotterdamse haven.

Mourik is tijdens de Wereldhavendag op 1, 2 en 3 september aanwezig en laat zien waarmee het bezig is op de thema’s water, energie en mobiliteit. Bezoekers zien onder meer de allereerste 100 procent emissieloze graafmachine van dichtbij.

Rimco de Groot, CFO van Mourik: “Binnen Mourik is er een belangrijke rol weggelegd voor duurzaamheid en circulariteit. In onze duurzaamheidsvisie Mourik maakt morgen maken we de verbinding tussen innovatie- en daadkracht. Daarin varen wij dezelfde koers als de Rotterdamse haven, en dat laten we tijdens de Wereldhavendagen zien.”

Sabine Bruijnincx, directeur van de Stichting Wereldhavendagen: “We delen een gemeenschappelijke visie en kunnen met deze samenwerking laten zien welke duurzame ontwikkelingen in de maritieme sector spelen. Samenwerking is bovendien key bij het versnellen van innovaties en bijvoorbeeld in de energietransitie.”

www.mourik.com

www.wereldhavendagen.nl

Lees ook:

Atradius Collections wordt shirtsponsor van de Nederlandse nationale basketbalteams

11-04-2024 | 13:15:06
Basketball is de snelst groeiende sport in Nederland en uiteraard is de Nederlandse Basketball Bond (NBB) er alles aan gelegen om die trend door te zetten.

50 Years of Rumble: eerbetoon aan het iconische gevecht tussen Ali, Foreman en de Strijd tegen Parkinson

11-04-2024 | 08:48:00
Op 30 oktober 1974 vond het historische gevecht plaats dat de wereld van boksen voorgoed veranderde – Rumble in the Jungle

MediaMarkt hoofdsponsor Feyenoord

03-04-2024 | 15:02:00
MediaMarkt Nederland heeft een driejarig contract gesloten als hoofdsponsor van Feyenoord. Het partnership gaat in op 1 juli 2024 en is afgesloten tot en met 30 juni 2027

Hé wat leuk! Een bericht van... Martin de Boer

30-03-2024 | 14:08:00
Na vijf fantastische seizoenen als trotse hoofdsponsor van Feyenoord kregen we afgelopen dinsdag een bijzonder cadeau

Herbalife gaat partnership aan met shorttrackster Xandra Velzeboer

26-03-2024 | 09:57:00
Het partnership markeert een samenwerking tussen een bedrijf dat zich inzet voor de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief