Marketing Report
Mourik partner van Wereldhavendagen nieuws

Mourik partner van Wereldhavendagen

Mourik, de dienstverlener in infrastructuur, industrie, milieu en utiliteitsbouw, is als partner verbonden aan de Wereldhavendagen in Rotterdam. Mourik bouwt al jaren mee aan de duurzame toekomst van de Rotterdamse haven.

Mourik is tijdens de Wereldhavendag op 1, 2 en 3 september aanwezig en laat zien waarmee het bezig is op de thema’s water, energie en mobiliteit. Bezoekers zien onder meer de allereerste 100 procent emissieloze graafmachine van dichtbij.

Rimco de Groot, CFO van Mourik: “Binnen Mourik is er een belangrijke rol weggelegd voor duurzaamheid en circulariteit. In onze duurzaamheidsvisie Mourik maakt morgen maken we de verbinding tussen innovatie- en daadkracht. Daarin varen wij dezelfde koers als de Rotterdamse haven, en dat laten we tijdens de Wereldhavendagen zien.”

Sabine Bruijnincx, directeur van de Stichting Wereldhavendagen: “We delen een gemeenschappelijke visie en kunnen met deze samenwerking laten zien welke duurzame ontwikkelingen in de maritieme sector spelen. Samenwerking is bovendien key bij het versnellen van innovaties en bijvoorbeeld in de energietransitie.”

www.mourik.com

www.wereldhavendagen.nl

Lees ook:

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

05-09-2023 | 13:47:00
Odido is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien

HEMA, Albert Heijn en Jumbo sterkste sponsormerken

23-08-2023 | 12:29:00
HEMA is het sterkste sponsormerk van Nederland in 2023. Dit blijkt uit het Sponsor Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Dit onderzoek meet sinds 2008 de reputatie van de grootste sponsors en hun sponsorpartners

Exact sponsort Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023

22-08-2023 | 11:02:17
Sponsorship versterkt zichtbaarheid softwareontwikkelaar en staat voor verbinding  

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.