Marketing Report
MoveMove kiest voor Serviceplan Netherlands als vast pr-bureau nieuws

MoveMove kiest voor Serviceplan Netherlands als vast pr-bureau

Serviceplan Netherlands, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, gaat de pr-activiteiten verzorgen van MoveMove. De mobiliteitsaanbieder voor zzp'ers en mkb'ers (onderdeel van MultiTankcard) heeft de ambitie om sterk te groeien en richt zich hierbij op innovatie.

Creatieve pr-campagnes

Serviceplan Netherlands wordt betrokken bij de ontwikkeling van de creatieve pr-campagnes van MoveMove en gaat hierbij ondersteuning leveren aan het merk. Dit omvat onder meer lanceringen van nieuwe diensten, de communicatie met betrekking tot duurzame doelstellingen en de verdere groei van het merk.

Serviceplan Netherlands was al het vaste pr-bureau van MultiTankcard en breidt zijn dienstverlening voor het Hoofddorpse bedrijf hiermee uit.

Pim van Houten, PR Director van Serviceplan Netherlands: "MoveMove zet sterk in op innovatie en heeft de ambitie om stevig te groeien. Dit biedt ons een uitstekende gelegenheid om samen te werken en het merk te ondersteunen bij het vergroten van de zichtbaarheid. Met het oog op de reeds bestaande succesvolle samenwerking met MultiTankcard en onze ruime ervaring in pr-trajecten in de automotive en de mobiliteitssector staan wij te popelen om aan de slag te gaan."

Mobiliteit voor zakelijke reizigers

MoveMove is onderdeel van het platform van MultiTankcard, dat transacties autoriseert op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. Waar MultiTankcard zich richt op grotere bedrijven en leasemaatschappijen, is MoveMove er voor zzp'ers en mkb'ers. MoveMove faciliteert alle vormen van zakelijk reizen, variërend van auto's en het OV tot parkeren, wasstraat, autovloeistoffen en tanken in Europa.  

Mats Schimmelpenningh, Marketing Manager van MoveMove: "Wij bieden een complete mobiliteitsoplossing die geleidelijk aan wordt uitgebreid met een groeiend aantal vervoersmogelijkheden en -diensten. Door middel van samenwerkingen met partners als Serviceplan Netherlands streeft MoveMove ernaar om zich als de toonaangevende mobiliteitspartner voor het mkb en zzp'ers te onderscheiden."

www.serviceplan.nl
www.movemove.com

Lees ook:

[SWOT24] Menno Westinga: kwaliteit en efficiëntie in mediabureauland: kansen in de tweestrijd

16-02-2024 | 22:51:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de mediabureauwereld. Aan het woord is Menno Westinga, Managing Director Mediaplus

vanHaren kiest voor Mediaplus Netherlands

30-01-2024 | 09:35:00
De samenwerking in Nederland startte 1 januari voor vanHaren; crossmediaal zowel online, als offline. Het omvat het gehele mediatraject

Alphabet kiest voor Mediaplus Netherlands

09-01-2024 | 09:11:00
Het bureau won de pitch voor media (buying) en is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van digitale media met een focus op performance

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Projectmanager

21-12-2023 | 09:03:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Projectmanager

Onderzoek: influencers meer risico dan aanwinst voor de kerstverkoop

20-12-2023 | 09:50:24
Het zal geen verrassing zijn dat de invloed verschilt per leeftijd: 30 procent van de 35-minners zou eerder geneigd zijn een aankoop te doen.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.