Marketing Report
MPG.Group gaat verder als MMMatter

MPG.Group gaat verder als MMMatter

Het netwerk van creatieve en strategische contentbureaus MPG.Group gaat verder onder de naam MMMatter. Het netwerk bestaat nu uit MPG Nederland, MPG.Concepts in New York, SOCIAL.INC, The Social Club en het Belgische Gicom.

MMMatter staat voor Measure, Make, Matter, waarbij vanuit grondige doelgroepkennis, met data als enabler, content voor merken wordt gecreëerd die echt waarde toevoegt. MMMatter zal bureaus blijven toevoegen aan haar netwerk.

Dolly van den Akker, CEO van MMMatter: “De wereld van vandaag is niet meer die van gisteren. Het is daardoor voor merken een steeds grotere uitdaging om toekomstbestendig te zijn. Om dat voor elkaar te krijgen, zullen zij de lat iedere dag hoger moeten leggen. Zowel qua bedrijfsresultaat als qua impact op de maatschappij. Dat verwachten consumenten ook van hen. MMMatter is een fullservice netwerk van fullspecialist contentbureaus. Onze buy & build-strategie richt zich erop om elk facet van contentmarketing optimaal aan te kunnen bieden. Van data, strategie en insights tot contentcreatie en -distributie. Zo stappen wij zelf vol vertrouwen de toekomst in, waarbij wij interne de lat ook steeds hoger blijven leggen.”

David Barens, CMO van MMMatter: “Binnen MMMatter zoeken wij naar de uitdagingen van de consument die essentieel zijn voor de uitdagingen van merken. Sturend daarbij zijn cultuur, de kansen van nieuwe media en het slim gebruik van data en tech. Dat vatten we onder Measure. Op basis daarvan pakken wij fullservice of als fullspecialist creatie op: Make. Daarna start voor ons de Matterfase. Want het begint pas als het klaar is, dan volgt de impact op mens en maatschappij. Die evalueren en managen wij continu. Zo begeleiden wij onze klanten stapje voor stapje de toekomst binnen.”

De gezamenlijke bureaus werken onder andere voor Ahold Delhaize, Aegon, Aedes, A.S. Watson, Bloemenbureau Holland, DA, Eneco, Enexis, Gall&Gall, Flexa, FNV, Holland Casino, IKEA Foundation, Media Markt, Nederlandse Spoorwegen, PWN, Rabobank, Rituals, SPAWW, Unilever, VeteranenInstituut en Yuverta.

www.mmmatter.com/

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief