Mutant ontwikkelt creatieve 360-graden campagne Fruitz

Mutant ontwikkelt creatieve 360-graden campagne Fruitz

Belgisch creatief branding- en reclamebureau Mutant ontwikkelt een 360-graden campagne voor Datingapp Fruitz. Deze campagne, bestaande uit digital out-of-home, out-of-home, guerrilla marketing, social advertising, pr en influencer samenwerkingen belicht de boodschap dat Fruitz een dating platform is waar iedereen van diverse achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses de ruimte heeft om zichzelf te zijn en een persoonlijk gewenste connectie te vinden. De campagne is vanaf 25 september zichtbaar in Nederland, België en Zwitserland. 

Vier verschillende fruitsoorten

De campagne focust met bewegend en stilstaand beeld op de vier verschillende fruitsoorten waar Fruitz omheen is gebouwd. Met de kers, druif, watermeloen en perzik kunnen gebruikers aangeven of ze iets serieus, een date, iets casuals of een eenmalig avontuurtje zoeken. Bij de guerrilla actie gaat het Fruitz-team, voorzien van branded buzz cuts en t-shirts, langs bij scholen en feestjes om stickers en tattoos te plakken in de vier fruitsoorten. 

Diverse cast

Tanita Mierau, Fruitz Country Manager Nederland, België en Zwitserland: "Deze marketingcampagne is een nieuwe stap voor Fruitz. Voor het eerst hebben we samen met ons bureau Mutant een 360-graden campagne gecreëerd die zich richt op de mensen en hun emoties binnen de datingwereld. We hebben in de campagnes een diverse cast om allerlei achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses te laten zien. Om op deze manier nog eens te benadrukken dat Fruitz het platform is dat iedereen uitnodigt om zichzelf te zijn en de connectie te vinden die ze zoeken zonder veroordeeld te worden. We zijn ervan overtuigd dat we het verhaal rond dating kunnen veranderen en een veilige ruimte kunnen creëren voor Gen-Z, en in het bijzonder voor vrouwen, om hun eerste romantische connecties met elkaar te verkennen, door eerlijk te zijn over hun dating intenties."

www.mutant.be

www.fruitz.io

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DEPT ontwikkelt wereldwijde campagne voor Lotus Biscoff

21-05-2024 | 22:38:00
Het creatief bureau DEPT heeft een wereldwijde campagne ontwikkeld voor Lotus Biscoff. Onder de noemer You gotta Biscoff wordt deze campagne kracht bijgezet waarbij het verlangen naar het koekje wordt aangewakkerd

Ogilvy Amsterdam ontwikkelt campagne Ziggo Zakelijk: Dat werkt lekker door

21-05-2024 | 11:25:47
De campagne laat zien dat ondernemers zich met Zakelijk Internet Xtra van Ziggo geen zorgen hoeven te maken over hun internetverbinding

[Interview] Jordy van Meer over de wereldwijde Starbucks-campagne van Nosh Foodfilms

17-05-2024 | 09:39:25
We spreken hem over het creatieve proces, de uitdagingen, en de successen van dit project.

Fitzroy ontwikkelt gamingcampagne voor ANWB Private Lease

17-05-2024 | 09:30:00
ANWB Private Lease is de digitale wereld van Gran Turismo 7 ingedoken met hun Private Lease-modellen

[Vacatures] iO zoekt een Performance Marketeer

16-05-2024 | 12:03:00
iO is per direct op zoek naar Performance Marketeer - Noord-Holland, Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.