Marketing Report
Mutant ontwikkelt creatieve 360-graden campagne Fruitz nieuws

Mutant ontwikkelt creatieve 360-graden campagne Fruitz

Belgisch creatief branding- en reclamebureau Mutant ontwikkelt een 360-graden campagne voor Datingapp Fruitz. Deze campagne, bestaande uit digital out-of-home, out-of-home, guerrilla marketing, social advertising, pr en influencer samenwerkingen belicht de boodschap dat Fruitz een dating platform is waar iedereen van diverse achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses de ruimte heeft om zichzelf te zijn en een persoonlijk gewenste connectie te vinden. De campagne is vanaf 25 september zichtbaar in Nederland, België en Zwitserland. 

Vier verschillende fruitsoorten

De campagne focust met bewegend en stilstaand beeld op de vier verschillende fruitsoorten waar Fruitz omheen is gebouwd. Met de kers, druif, watermeloen en perzik kunnen gebruikers aangeven of ze iets serieus, een date, iets casuals of een eenmalig avontuurtje zoeken. Bij de guerrilla actie gaat het Fruitz-team, voorzien van branded buzz cuts en t-shirts, langs bij scholen en feestjes om stickers en tattoos te plakken in de vier fruitsoorten. 

Diverse cast

Tanita Mierau, Fruitz Country Manager Nederland, België en Zwitserland: "Deze marketingcampagne is een nieuwe stap voor Fruitz. Voor het eerst hebben we samen met ons bureau Mutant een 360-graden campagne gecreëerd die zich richt op de mensen en hun emoties binnen de datingwereld. We hebben in de campagnes een diverse cast om allerlei achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses te laten zien. Om op deze manier nog eens te benadrukken dat Fruitz het platform is dat iedereen uitnodigt om zichzelf te zijn en de connectie te vinden die ze zoeken zonder veroordeeld te worden. We zijn ervan overtuigd dat we het verhaal rond dating kunnen veranderen en een veilige ruimte kunnen creëren voor Gen-Z, en in het bijzonder voor vrouwen, om hun eerste romantische connecties met elkaar te verkennen, door eerlijk te zijn over hun dating intenties."

www.mutant.be

www.fruitz.io

Lees ook:

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Medior Creative Team (Amsterdam)

30-11-2023 | 07:15:00
Cheil Benelux is directly looking for a Medior Creative Team Full time - Amsterdam

DCVF ontwikkelt opnieuw kerstkaartencampagne voor Ben

30-11-2023 | 05:02:00
Hoewel de campagne in een ander jasje is gestoken, blijft het doel hetzelfde: Nederlanders blij maken met een kaart die raakt

[Vacatures] ZUID Agency Group zoekt een New Business Developer - AudienceFirst

29-11-2023 | 08:50:00
ZUID Agency Group is per direct op zoek naar New Business Developer - AudienceFirst Full-time / Part-time Tilburg

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

29-11-2023 | 07:35:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Social Ads Consultant - Hoorn

Zuiver Group wint mediapitch Zaanse Mayonaise

27-11-2023 | 10:43:00
Van Wijngaarden BV, maker van Zaanse Mayonaise, heeft gekozen om de media-activiteiten van Zaanse Mayonaise bij Zuiver Group onder te brengen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.