Mutaties in management Blauw Gras

Mutaties in management Blauw Gras

Blauw Gras - inmiddels bijna twee jaar onderdeel van Ace - presenteerde onlangs een nieuwe koers. Daar hoort vanaf nu ook leiderschap bij met drie ervaren bureau-krachten die toetreden tot het MT. Erik Wiese doet op zijn beurt een stap terug bij Blauw Gras om door te groeien naar Ace.

Michelle van der Zee, in het verleden ruim 10 jaar werkzaam bij Isobar, bekleedt sinds maart 2021 de positie van Operations Director. In deze rol is ze verantwoordelijk voor de gezondheid van de interne bedrijfsvoering. Claire Daemen en Maaike Langereis, beiden een jaar actief in de rol van Account Director en daarvoor werkzaam voor bureaus zoals N=5, \TBWA en Isobar, schuiven door naar respectievelijk de rollen van Client Services Director en Commercial Director. Daemen wordt verantwoordelijk voor de groei van opdrachtgevers, waar Langereis naast het servicen van een aantal key-accounts ook de algehele business strategie van het bureau gaat uitzetten en bewaken.

Gijs van der Togt (Head of Strategy) en Bart Visser (Executive Creative Director) blijven onderdeel van het managementteam en zorgen zodoende voor continuïteit. De focus van Van der Togt verschuift meer naar de positionering en branding van het bureau.

Erjon Tuenter, Co-founder & Managing Director van Blauw Gras: “Ik ben onwijs blij dat deze powerhouses het MT hebben versterkt. Na het vertrek van Erik, de recente lancering van Social Brands en onze aangescherpte visie op de bedrijfsvoering, komen we in een nieuwe fase met ons bureau. Met de toevoeging van Michelle, Claire en Maaike aan ons managementteam ben ik er van overtuigd dat we ook deze fase weer tot een succes gaan maken.”

Blauw Gras verwacht de komende jaren haar groei gestaag door te zetten. Met de recent gepresenteerde propositie ‘Social Brands’ slaat het bureau de weg in van het bouwen van merken, vanuit de fundamentele principes van social media.

www.blauw-gras.com/nl
www.thisisace.nl/nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.